(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)سیگار روزگار منو سیاه کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها چیه دیوث کارم داشتی؟(sm2)
رو صورته خورشید خانم خط سیاه کشیده بود.(sm50)
منطقه آزاد (sm1)
دوست عزیز من هازد وسترن my passport دو ترا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرم انتخاب خوبیه
فقط اگ اهل ذخیره کردن فیلم هستی بنظر من 4 ترا بگیر که یه مدت طولانی خیالت راحت باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو گفتی جز خودت روزت مبارک مرد(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست درد نکنه منو تحویل نگرفتی به این میگن رفقیق .من همش ازت تحویل گرفتم(sm81)الاحقل اسم منو می نوشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خودت یه نمونه ای .. (sm127) منم بت تبریک میگم روزت مبارک . (sm127)نقل قول:
امروز چه روز بدی بود (sm50)
رو من و تو اینا اونا همه جا کشید
گفتم منم یه نقل بگیرم (sm120)نقل قول:
میثم عزیز فقط میتونم برات آرزوی روزای بهتر بکنم (sm127)
دل خسته ام از عالم
دل بسته ام به ساقی
صبرم زیاده اما
عمری نمونده باقی (sm50)
یاد گرفتیم جواب مشت همیشه مشت نیست (sm50)
خواستن به لجن بکشن رنگ پیرهنتو
شکستن تنتو بستن دهنتو
گفتن به اون چی که نکردی اعتراف کن
(sm50)
چقد وقتي که داد زدي قبطه خوردم
با تو شکنجه شدم و با تو مُردم
چقد مشت کوبیدم روي میز تحرير
چقد فحش دادم به هرچي تاريخ و تقدير
(sm88)
6 ساله بودو که پدرش مردو چیزی نداشت جز کفنی که بردو (sm27)
رفیق پس این اسمه کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردها زیاد هستن که اگر لیست کنم تا صبح باید بنویسم مثلا بابک، رامی، علیرضا، سهند، فرشید، خطرو .............
همه جاکشید(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاصله بزار (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب آشیان شب زده چکاوک شکسته پر
رسیده ام به ناکجا مرا به خانه ام ببر
کسی به یادعشق نیست کسی به فکر ما شدن
از آن تبارِ خود شکن تو مانده ای و بغض من
خسته نباشید(sm127)نقل قول:
ه مه جاکشید(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 05 Aleh
نسبت ب بقیه بیشتر دوست داشتم
اینقدر هی چت کردین راجع ب این البوم
که یکاره نشستم گوش دادم (sm51)
بذار بشم خراب تو
دنیا یه روز شبیه تو
شبیه خواب تو میشه
این همه آبادی بد
یه روز خراب تو میشه
(sm50)
نفس بکش اگر چه مي دونم هوا سمّیه
واسه تو که پاک بودي و من در پی
اسم و رسمي که شايد قاتق نونم بشه
نه شهرتي که زماني قاتل جونم بشه
که به کم قانع نمیشدم و پنجره هارو
مي شکوندم به هوس هوا حنجره هارو
مي بريدم و همیشه ام حق با من بود
اما تو يه بار نپرسیدي حق من کو
نپرسیدي حرير قلبتو به چي باختم
گله نکردي چرا از تنت جاده ساختم
نخنديدي به شاديهاي کوچیک و مسخرم
نرنجیدي از خنده ها و کنايه هاي من
کوچیک موندي پیشم تا که فک کنم بزرگم
گذشتي از خودت تا شايد منم بگذرم
از خودم.من گذشتم از همه،جز خودم
چطور له کردم جسد خاطره هارو
چطور طي کردم ساعت و فاصله هارو
تو رو گرون خريدم و خودم و ارزون فروختم
بزار يه بار راست بگم آره من ديگه سوختم ..
(sm50)
فرقی نداره جاده ی چالوس و راهِ قم،
من مستی ام که خوش داره رانندگی کنه!
یه ماهی که تو آکواریوم زار می زنه،
تا توی اشک های خودش زندگی کنه...
خیلی گاوه اصلا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسی چرا پر پر شده
بامن بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم من و هم ننوشته (sm77)
بابا منظورش میثم بود شوخی میکنه باهاش .نقل قول:
(sm2)
(sm10)داشت منو ناراحتم میکرد!نقل قول:
سگ تو روحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) شت
پر بالا حمله (sm102)
مگه تو گاوی؟نقل قول:
گاوه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Hadi;710794]بابا منظورش میثم بود شوخی میکنه باهاش .[/QUOTE]
(sm2)
گاونقل قول:
میثم ببخشید تقصیر من بود دارن سر به سرت میذارننقل قول: