انقدر گشنمه دیگه نا ندارم دارم میمیرم کم کم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انقدر گشنمه دیگه نا ندارم دارم میمیرم کم کم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا محرک درونی کی باشه(sm59)نقل قول:
هیچکی نمیومد انجمن.. چون طرف واسه وقت گذرونی و پر کردن تنهایی میاد اینجا(sm2)نقل قول:
این سپیده هنوز دنبال شاهزاده سوار بر خر سیاهِ(sm2)
شما به مرکب من چیکار داری کلاه خودتو سفت بچسب(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا؟؟(sm98)
این که ناهارت شده سیگار و جایی یعنی جبر جغرافیایی(sm50)
اون که محرک بیرونیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پر کردن از تنهایی میشد کارای دیگه هم کرد اما لابد در دسترس نبوده (عامل بیرونی) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایم من نمیدانم........(sm77)
کلاه خوبه که، ی دستمال سر هم نداریم که بچسبیم بهش(sm2)نقل قول: