اول هولوگرام را با احتیاط بکنید سپس سی دی را خارج کنید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول هولوگرام را با احتیاط بکنید سپس سی دی را خارج کنید (sm2)
شهر ما هم پوشش نمیده باو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اس ام اس هم بیشتر از یکی نمیشه فرستاد
ولی خط دهیش خوبه هر جا همراه اول خط بده اینم میده
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند توصیه برای شنیدن آلبوم پااروی بی قایق :
زمان انتشار ، چهارشنبه 16 مهرماه
1 - صبوری کنید تا آلبوم با کیفیت اصلی به دستتان برسد ، نسخه های ریپ شده کیفیت آلبوم را کاهش می دهد ، با توجه به اینکه میکس و مسترینگ آلبوم نیز بسیار حرفه ای صورت گرفته است .
امیر با توئه (sm2)
یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم ظرح ور گرفتی تو ؟
نمره منفی هم داره جسارتا؟ (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من استرس دارم ... دستم می لرزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفت نمیارزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت ها نجومی
سرویس دهی افتضاح
اما من حقیقتو می گفتم بذارید آلبوم بیاد اول از همه یوسف رو پلی کنید و به لقاء الله بپیوندید(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]