آلبوم الان تو شهرستان ها پخش شده داره خاک می خوره الکی(sm25) .. ی آشنا پیدا کنید تا عصر می تونید گیر بیارید
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم الان تو شهرستان ها پخش شده داره خاک می خوره الکی(sm25) .. ی آشنا پیدا کنید تا عصر می تونید گیر بیارید
قطعانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش چرت
من خودم دیدم از نزدیم مثلا جز مرکز استان بقثیه شهرستانا کلا انتن نمیداد تو خود همدان گنجنامه بودیم نمیداد
سرعت 3g اصلا تعریفی نیست
قیمتاش خیلی گرون
اطلاعی ندارم ولی باور نکن
تو شهر ما پوشش نمیده رایتلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاهای که پوشش داره که این مشکل نداره
من بوشهر که هستم خط رایتلمو میزارم هیچ مشکلی هم ندراه تعرفه هاش هم خوبه
ولی برمیگردم جم - ایرانسل رو میزارم
گلومو پاره کردم اما این مردم
بهم گفتن که دیوونه است عاشق نیست
کسی باور نکرد این آدم بی شکل
به غیر از عشق با چیزی موافق نیست (sm81)
نتش از همه جا بهتره حالا شاید جاها با هم فرق کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعرفه هاش به نسیت طرحایی که الان ایرانسل 3g اراه میده خیلی خیلی گرون!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل همون ایرانسل بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل سه و چهار هم که اورد
تعرفه هاشم خوبه
امیر (sm2)
من با ایرانسل تو خونمون تا سرعت 2 مگ هم دان کردم(sm70)نقل قول:
سرعت معمولم ولی حدود 1.5 مگ! (sm132)
الان من تازه به نکته ی آواتارم پی بردم اما نمی تونم بگم می ترسم بن بشم (sm2)