البته رو وزنم کنترل دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
البته رو وزنم کنترل دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حتی نمیدوونستم بعضیاش خوردنی هست تا از سپیده شنیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قد؟؟ وزن؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شماهام که راست میگید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته همه در شرایطی که مو داشته باشی و الا اون خیلی توچشمه (sm59)نقل قول:
کارمون به کاشت مو نرسه باید خدارُ شکر کنیم (sm120)
هنوز به اون مرحله نرسیدیم ولی ماه رمضون باید نهایت استفاده رو ببرم (sm59)
دروغم چیه (sm120)نقل قول:
یه دفعه بهت گفتم یه قرص بخور خوردی(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفتقا اینجا یه جا هست تخصصشه اومدی حتما باید بری یه دست بزنی (sm173)نقل قول:
184نقل قول:
78
ای بابا تا حالا از قم پایینتر نرفتم(sm74)نقل قول: