استان های مرزی داغونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی سرعتو امکاناته برای مرکزی هاست (sm3)(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
استان های مرزی داغونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی سرعتو امکاناته برای مرکزی هاست (sm3)(sm3)
(sm50)اسم روزبه هم درس کن با همون فونتش یه دستیم بکش رو کاور نه در حد کاور بابک خیلی مصنوعی نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طوفان تو جِــزیره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 mins ·
سلام به دوستاى عزيزم سريال رهايى امشب ساعت ٩/٣٠ از شبكه ٢ پخش ميشه كه تيتراژ پايانى رو خوندم،اميدوارم دوست داشته باشيد،
(sm120)سینا اگر اسکن خیلی وقت میگره اول البوم رو برسون بعد باز دوباره برو
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm86) گریه بارونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)بیپ تونز هی داره بنر میزنه
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر خالم 10 تومن داده بود از سایتشون خریده بود
بعد چند مدت براش اوردن یه مقدار هم توش چیز بود همون اس ام اس - حجم و ..
یه سیم کارت هدیه هم بهش دادن (sm2) اونم خواهشش کردم دادش به من
اعتباری عادی دیگه
یه سیم کارت دیتا هم داره مخصوص اینترنته که نمیدونم چیه