(sm120) امثال تو هستین که با این به به چه چه کردن موسیقی به این روز افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) امثال تو هستین که با این به به چه چه کردن موسیقی به این روز افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط جرق جرق داره آلبوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن دیوث آلبومو گوش دادم باهات بحث میکنم ..
تاج و تخت فعلا پلی شد ..
بیشتر ناراحتیم از همونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت صفاریان هر جوری نگاه میکنم از این بهتر نمیشد گند زد به شعر
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی شعراش یه جوری که کمتر کسی میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه - از بحث موسیقی خیلی بهتر از این آلبومه ، این آلبوم هم به غیر از شعر های خوب چیز دیگه ای ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه هارک راک و پاک راک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری خیلی خیلییییی خوبه (sm81)
تا داریم تا یه مدت شعرهای مولانارو بزارن با یه شکلک سیگار - با اون سولوهای مذخرف و بچگونه گیتار عشق کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو خودت یه ساله گاهیدی با شعر مولانا و سیگار (sm2)نقل قول:
الان رسول بهت میگه عقده ای (sm2)نقل قول:
سولو گیتار که مزخرف بود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من رو گوش کن با این موسیقی از مولانا هم حالت به هم میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرات تو و امثال تو اندازه ی گوزمم ارزش نداره (sm120)نقل قول:
تریاق خیلی خوب تموم میکنه آدمو یاد موسیقی ریور ساید میندازه البته میتونست از این بهترم باشه (sm50)
شمس الضحی رو که گوش دادم فقط میخندیدم آخه این دیگه چه مدلشه مگه مجبوری وقتی نمیشه رو یه همچین شعری جرق جرق بزاری (sm2)
دیگه زیادتر جلو نرو . حد خودتو بدون ... من همیشه گفتم نظر شخصیمه نمیام تحمیل کنم ولی توهین هم نمیکنمنقل قول:
گفتم که دل من ریده ولی این همه ترک خوب دارهنقل قول:
رضا یزدانی رو که خدا زده اصلا بحثی نیست روش انصافا
توهم راک
هی کارن تو مصاحبه هاش میگفت آلبوم خاطرات مبهم پاپه اون بر میگشت میگفت آلبوم کاملا راکه
این تازه وضعیت بهترین آلبومشه (sm70)
تو نظرات گوهر بارت اسم منو نیار ! نظر شخصیتو هم نگه دار واسه طرفدارای شادمهر و تاپیک شادمهر (sm120)نقل قول:
البته چاوشی هم نشون داد هیچ وقت نمیخواد بره به سمت راک فقط اداشو در میاره گاهی
یزدانی با ترک قوی سیاه و دیوونه , جهان ارانقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشو تو راک ثابت کرده
راحت باشنقل قول:
آره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی کارش حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز ماه عسل ..
تیتراژارو ببینیم .. :l
چون چیزی ندارهنقل قول:
واقعا فقط یه شتر گاو پلنگه اهنگاش (مخصوصا البومای اخرش) جز چند تایی از قبل
خوشم میاد طرفدار افراطی چاوشی هم زیاد نمیان حرف خاصی بزنن ، کوشان که داد میزنه میگه من ری...دم صفاریان هم که رفته باشه استاد تقوی و حسامی هم نشون دادن که هیچی نمیشن (sm2)
(sm27) عجب حلوای قندی تو .. (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روضه یراحی (sm120) ناله ی یگانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارایی که الان داره چاوشی میکنه یزدانی اون اوایل که اومد تو موسیقی انجام داده - چرا چیزی نداره حداقل یه گروه از موزیسین های قوی کنارش هستنقل قول:
یه عکس از قسمت نوازنده ها بزار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بیا که شدم در غم تو سودایی - اینو اینجوری باید امید جهان یا حامد پهلان میخوندن (sm2)
بریم به کار و زندگی برسیم دو ساعته داریم تف میدیم (sm120)
اساتید چاوشی دوست ، ببخشین ما انتقاد کردیم باعث شدیم اوقاتتان مکدر شود . قصد و قرضی نبود ...