(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همین بارانو فک میکنی کی به گا داد
اسحاق بدری(sm2)نقل قول:
نه بابا، قصدم شوخی بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هم گفتم من با کاراش کار ندارم با شخصیتش حال نمیکنم! مثل سیروان (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الا کاراشو گوش میدم (sm70)
کی هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو جدا شخصیتشم باحاله تو سبک شخصیت رستاکه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ذره ادا افار داره ولی نه در حد ففر به استایل سبکش میخوره ولی
خوبه که اینقد راحت دلتون شاد میشه(sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کجا و آن کجا....نقل قول:
شوخی قشنگی نبود!
خوب شد گفتی دیگه ازش نقل نمیگیرم نحسه کلاغ پیر(sm2)نقل قول:
الکی مثلن من خیلی دلشادم!؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والانقل قول:
من فقط رو خونی کردم
نمیدونم ولی شامل همه نمیشه نه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد با این اهنگ خاطره ها داره (sm50)
این سجاد جدا طرفداره استاد بود ه ؟(sm2)
دیوثا شایعه کردن
(sm30)این موزیک ویدیو بود
عالی بود بسی لذت بردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مث داعش اتیش زد طرفو
(sm2)
برا من پخش نمیکنه چیه ویدئو (sm2)
یاد مهدی افتادم رفته بود سربازی (sm2)
(sm2)2014 هم هس لامصب
(sm2)اشترم بمیری کدوم قبرستونی اینو شر کرده
(sm2)تو کف این قسمتشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کَستینگش(cast) منُ کشته(sm2)
(sm2)اشترم اپ کن تاپیک بزنیم
(sm2)تو اون بیغوله داف از کجا پیدا کردن
برا من پخش نمیکنه (sm98)
دافش مونتاژی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا پلان گرفته بود هی جلو عقب میکرد (sm2)
(sm2)خاک این چه طرز نوشتنه یکی ندونه فک میکنه نوشتی **** تنگهنقل قول:
اشتباه شد در جواب الی بود (sm120)
حیف شد موزیک ویدیوی بزرگی و از دست دادی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
(sm30) بنفش شدم
(sm2)نکته پلاک ایران 55 رو داشتی
آخرین ضربرو محکم تر بزن(sm88)
(sm2)راست میگه منم اول فک کردم اونو میگی داشتم کلنجار میرفتم منظورت چی بود از این حرف (sm2)