بعد ازظهر کلی تحقیر شدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد ازظهر کلی تحقیر شدم (sm50)
یخبندون های قطبی چشمات ... (sm50)
سلام دوستان(sm10)
سلام میثم خوبی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا چی تحقیر شدی؟
بی پولینقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اگه با سیستم هستی رو این لینک کلیک کن تا دانلود بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمز فایل فشرده : soft98.ir
بعدشم نصب کن تا بت بگم
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار ما پول داریم (sm59)
یه نخ سناتور بیا بخر برام 250 تومنه(sm74)
به خاطر همین م میام اینجا تا راحت باشم . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان ممنون دارم دانلود میکنم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باختیم (sm25)(sm74)
سگ تو روحت با اون گزارش شیریت خیابانی شارلاتان(sm50)
هادی نصب نمیشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواد خیابانی : من فک میکنم بازی برگشت میلیاردها بیننده داشته باشه (sm2)
شعر فوق العاده ی سایه ، آهنگسازی استثنایی علی قمصری ، صدای ملکوتی محمد معتمدی قطعه ی گنج گمشده ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ خورده به دسته نیمار میگه فکر کنم توپ از خط خارج شده کور بی مغز (sm2)
سراسر ریتم و احساس تشریف داره این کار ...
ویندوزت 64 بیته یا 32 بیت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
64 هم باشه باید اینو نصب کنه (sm138)
32 بیتی ویندوز 8نقل قول:
وایسا ورژن قدیمی پیدا کنم بدمنقل قول:
OK(sm10)نقل قول:
بیا اینه دانلود کن ببین نصب میشه یا نه .نقل قول:
اگه نشه دیه مشکل از آیتونز نیست تو ویندوزه
پسورد: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وضعیت مغزیم داغونه تو این چند روزه امشب پدر گفت جا سیگاری بیار قندون بردم براش برگشت گفت دیوث عالمه اون کسی که به تو زن بده (sm50)
1 ماهه دارم روزی 21 مویز ناشتا میخورم هر روز که فردا روز عین جنتی نشم ولی هر روز دارم خنگ تر میشم.(sm50)
ممنوننقل قول:
هادی جان مشکل از ویندوزه نصب نشد . . .
راهنمایی را برام توضیح بده لطفا . . .
فردا دگه تصمیم جدی گرفتم برم هاردرو بگیرم(sm50)
1 . احتمالا ویندوزت قدیمیه نمیتونه اینو ساپورت کنهنقل قول:
2 . یه چیزی نصب کردی یا نکردی که ویندوزت بش اجازه نمیده نصب بشه
و سومم اینکه دیگه نمیدانم . (sm59)
تصمیم مهم زندگی من در همین چیزا خلاصه می شه یارو همسن من ی زن و کلی بچه کاشته منه حقیر اندر خم ی کوچم(sm98)
ای ف ا ک دو عالم بر من(sm172)
زمانه غیر زبان قفس نمی داند
بمان ، بمان ، بمان ، بمان
بمان ، که پر نزدن ،
بمان ، که پر نزدن ،
حیله ی رهایی ماست ... (sm50)
هادی خودت روی سیستم ویندوز چیو نصب کردی؟نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره سعید طوسی رو داری؟(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیمارستان بستری بودم ،
نشد ، نشد ، نشد ... (sm172)
توسط کی؟نقل قول:
ویندوز من 10 هر چند تو 7 هم نصب کردم این مشکلو نداشتمنقل قول:
برو کنترل پنل اونجایی که برنامه ها رو پاک میکنی
اینجا
یه عکس کامل بگیر بفرست
دختر؟
هه نه بابا فامیل .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]