دلیل نمیشه هر کی چندبار یه کاری رو انجام بده بشه اوستای اون کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل نمیشه هر کی چندبار یه کاری رو انجام بده بشه اوستای اون کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شاه مقصود یکی از بهترین کارهای محسن و صفا هست (sm88)
صفا کارش درسته آقا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوستا که نیست ! گفتم تجربه شو داشته ولی به قول تو شاعر بهتری هست تا اینکه بخواد ترانه سرا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی تو زندگیش بالخره یه سری کارا رو تجربه میکنه یا تجربه کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکی درش نیست ... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این زمونه که الان یه فرید احمدی اسم خودش رو گذاشته ترانه سرا و میاد تلپاتی رو مینوسه و بنیامین هم میخونه ، صفا رو شاعر بدونیم بهتر هم واسه خودش هم واسه خودموننقل قول:
الان من برم تاپیک شادمهر بگم مقوا قیامت به راه میوفته ...(sm120)
مقایسه احمدی با صفا حرامه وجزو گناهان کبیره و نابخشودنی حساب میشه (sm2)نقل قول:
من در انحصارتم (sm2)نقل قول: