ترانه اش قشنگه خالا من به ملودی و تنظیم کاری ندارم ولی ترانه ی خوبی داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترانه اش قشنگه خالا من به ملودی و تنظیم کاری ندارم ولی ترانه ی خوبی داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ناگفته نماند اینارو از عمد می خونه که مثلا بگه سبک من متفاوته (sm120)نقل قول:
دیگه از ترانه سرایی که با استاد رضا یزدانی (قدس سره) (sm59) کار کرده انتظار کمتر از این نمیره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک ما استریته ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه خواننده گوش میدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm30)نقل قول:
دو ترک آخرش واقعا جزوه شاهکار ها بوده (sm2)نقل قول:
شما دوتا کار خوب اجتماعی معرفی کن امیرجان که مال چندسال اخیر بوده باشه ترجیحا داخلی
چیزی که شعرش رو دست شاه مقصود باشه
خوشبختانه تو دوره ای که ما زندگی میکنیم اینا پخش شدن - چند سال دیگه میشن مثل آهنگای شهرام شبپره و بقیه دوستان - جوجه ها تو ماشیناشون میزارن صداشم زیاد میکنن و به عنوان آهنگ قدیمی گوش میدننقل قول:
رضا یزدانی - کسی از ما جهان آرا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی - طهران تهران