(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی جان.
اگه اشتباه نکنم فکر کنم شما با تنظیماتِ برنامه ی Video.Thumbnails.Maker کار کردید، چیکار کنم که در آخر فقط فایل با پسوند jpg خروجی بده.
آخه واسه من برای هر فایلی، دو تا فایل اسکرین میده یکی همین jpg و یکی دیگرو نمیدونم (sm25)
ممنون میشم اگه میدونی، راهنمایی کنی (sm10)
پایین دکمه آپشن enviroment بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پنجره میاد اونجایی که فلش زدم . تیک VTX بردار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش (sm15)
ای پادشه خوبان داااااااااااااااااااااااا ااااااد از غم تنهایی (sm50)
دل بی تو به جااااااااااااان آمد وقت است که باز آیی (sm81)
(sm81)
کم کار عکس بزرگ اواتارتو بده (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال خوبی داشته باشین .. با لبی خندان و دلی گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی دوستان
آقا امشب جلوی خودتونو بگیرین به هیچ وجه جق نزنید وگرنه تا اخر سال کمرتون آب میشه (sm2)(sm2)