با تریاق یه جورایی ریده به سینا حجازی و "خودتی"
نمایش نسخه قابل چاپ
با تریاق یه جورایی ریده به سینا حجازی و "خودتی"
من نگرفتم که دوستان گرفتن واسه ابراز محبت اسم مارو قید کردن(sm118)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تا ترک عالی(sm118)
3 تا ترک متوسط به بالا(sm19)
4تا ترک افتضاح(sm25)
آلبومو باید بیشتر گوش داد
تو همین دور اول حداقل 5تا تراک شاخ داره که بسه واسه یه آلبوم
چاوشی که پاپه بدون حرف و حدیثنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رضا یزدانی ادعای راک داره در حالی که به جون خودم راک فقط درام و گیتار نیست با شعرای قلنبه سلنبه و صدای بی انعطاف راک پرستیژ میخواد فضا میخواد فقط کت چرم نیست که تریپ آرت نیست که
الان معضلی که ما در موسیقی راک داریم مخصوصا کسانی که ادعای راک دارند و به سمت موسیقی راک در حرکت هستند،این است که به صورت بند نیستند. کارهاشان یک جور گلچینی از انواع کارها و آدم های متفاوته. مثلا یکی برای خودش کیبورد می زنه و تنظیم می کنه و گیتارش هم یکی دیگه اون طرف دنیا میزنه و یک سری کارها رو کسی دیگه ای تنظیم می کنه و همه ی این ها داخل یک آلبوم می رن. در اکثرکارها هم چنین روندی را شاهدیم. ولی این شاخصه ی راک، شخصیت راک از همین Band بند ها میاد.درسته؟فرشاد رمضانی خیلی خوب گفته بود:بله ، همین همدلی و همزیستی ، همفکری. راک یک کاری هست که در حقیقت بایستی بین تمام اعضای یک گروه شکل بگیره. از وقتی که چوب درام به صدا در میاد، همه شون بشن یک تن واحد و اینقدر این کارها رو بزنن و بزنن تا کار چفت و بست خودشو پیدا بکنه ، کار قوام بیاد و پخته بشه و بشه یک تراک موسیقی راک که ماحصل تلاش تمام اعضای گروه هست. و فرمول و نسخه ی مشخصی هم نمی تونه داشته باشه. مثلا من بگم خب حالا آلبوم امسالم ، دو تا بندری باید داشته باشه، یه دونه لاتین باید داشته باشه، دو تا باید اسلو داشته باشه یه دونه تریپ لاو یا دیس لاو داشته باشه.
به زیر لب چه میخوانی (sm120) دقیقا ملودی منه که رو شعر فاضل نظری فکر کنم ساخته بودم (sm2)دقیق یادم نمیاد چه شعری بود
اگه دل من و متصل و شیدایی و این کیست این رو نمیخوند چی میشد مگه؟
مخاطبای شهرزاد از دست میرفتن خو حیفه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)از اونام ضعیفترن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متصل خوبه ولی
تلخ نکن امید من
ای شکر سپید من
(sm118)
حالا همین دل من و اونیکی که کوشان زده اگه هیت نشدن (sm120)
فقط ترجیع بندش.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من خوبه بازم ولی بقیه برای تک آهنگم زیاد بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره متصل قشنگ تونسته شعرو بیاره تو موزیکنقل قول:
ولی خب تنظیم ادا و اطوار داره
قبول داری؟
(sm54)خیلی بده باو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه کاورها رو نمیذارید ؟
امیر بی گزند عااااااالیه(sm50)
تویی کامل منم ناقص(sm1)
نقل قول:
نه اتفاقن تو سبک خودش خیلی خوب و بگیره. همین یکی از هیت های عوامه
دقیقا (sm50)نقل قول:
البته باید یه جوری باشه که ملت گوش بدن وگرنه مثل زیر سیگاری باید خداحافظی کنی تو آلبوم اول (sm54)
پریشان (sm74)
متاسفانه (sm25)نقل قول:
خواسته یه حرکتی بزنه تو تنظیم (sm120) کلا خوب شده . یه فکری پشتش بوده ولی اون 2تا شیشو هشت هیچی نداشتننقل قول:
مج مج مجو مجو (sm118)
خب موضوع همینجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تعداد افرادی که تو رو گوش میدن زیاد نباشن تبلیغاتی هم نیست
شرمساری چقد خوبه آغا (sm74)
(sm50) اشکمو درآوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم کارای uaral رو گوش میدی باور نمیکنی که کار دو نفره اونم توی ینگه ی دنیا که تونستن بدنیا خودشونو اثبات کنن(sm88)نقل قول:
شاه مقصود(sm74)
محسن اگه اون پایینی خسته نباشی.راضیم ازت(sm19)(sm120)
اینجا با کیفیت پایین بذارین اگه ممکنه...هرجا میگردم نیست میخوام صفحه اخر که محسن همیشه امضا میکنه رو ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری و جنگ زده مظلوم واقع شدن تا الان (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ زده عالیه
شرمساری در نیومده
با این و اون نجنگ ..فرار کن فرار ...لز مردم دو رنگ فرار کن فرار (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش پریشانو اسلو تنظیم میکرد(sm81)
اقا من نشر شخصی خودم رو می گم
ترک یک قشنگ بود
ترک 2 تا ترک 5 جالب نبود مخصوصا چنگیز که اصلا نفهمیدم شعرش چی میگه
صفاریان واقعا بد کار کرده
می رسیم به ترک شیدایی که خوب بود ولی همون تنظیم های همیشگی و تکراری کوشانه که برا حمید عسکری و فرزاد فرزین می زنه همیشه
شاه مقصود که من اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش هم طولانی بود هم شعر صفا اصلا معلوم نبود چی میگه همش راجع به جنگ و بدبختی بود انگاری
پریشان تراک خیلی جالبی بود مخصوصا لحن چاوشی تو این ترک تو گام های بالا و جاهایی که اوج میگیره
تراک شرمساری جالب نبود و بازم با شعر صفا حال نکردم و نفهمیدم چی میگه
تراک اخرین اتوبوس هم باز هم ایراد به شعر سفا وارده اصلا معلوم نیست چی میگه
توی تراک اخرین اتوبوس و تریاق مثلا راک کار کردن اما بیشتر انگار تنظیم کننده ها معنی راک رو نمی دونستن بیشتر با صدای درام اینا بازی کردن
تراک متصل هم جالب بود ولی شیش هشت معمولی
در کل البوم بدی نیست میشه گفت متوسط کلا این راهی که چاوشی در پیش گرفته فقط ریزش مخاطب رو در پیش داره
در مهم ترین نکته ای که تو این البوم چاوشی کمبودش احساس میشه فضا سازیه که اصلا خوب کار نشده بیشتر فقط شعرهارو خونده تا احساس رو منتقل کنه
و مهمترین فاکتوری که همیشه گفتم چاوشی باید ازش فاصله بگیره لحن افسرده ای هست که داره , دیگه دورو زمونه افسرده خوندن تموم شده ! ( منظورم خوندن اهنگ قر این حرفا نیست )
در مورد شرمساری زر نزن تا نیومدم کیونت بزارم (sm74)نقل قول:
در اومد آقا جان ، کلشو آورد بیرون. من خودم دیدم ، دقت کن ممر جان (sm10)نقل قول:
(sm2)