(sm6)دقیقا، شروع آهنگ رو بد خونده...(توی قلب کوچیکم...)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm6)دقیقا، شروع آهنگ رو بد خونده...(توی قلب کوچیکم...)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنتا از فن پیجای این دختره سحر ( همون که شام رمانتیک رو خونده ) عکسای سحر با شادمهر رو گذاشتن بعد نوشتن که خبرای خوبی تو راهه
قراره همکاری کنن ؟ کسی خبری داره ؟
قلب ساعتی در حد احسان بود نه شادمهر بعضی جاها شعر خوب نبود
شدید موافقم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگی مثل عادت بده بیرون مو به تن ادم سیخ شه
حالا فکر کن عقل و عشق و غرور رو یه خواننده دیگه میخوندشون چه افتضاحاتی میشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این واسه طرفدارای سحر میتونه خبر خوب باشه نه واسه طرفدارای شادمهر. ... شادمهر باید با امثال آبی و داریوش و قمیشی و عارف و... کار کنه نه این جوجه دو روزه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شعرش جالب نبود ولی در کل احسانم خوب اجراش نکرده بود .اگه شادمهر اجراش کرده بود خیلی از این بهتر میشد..تو فقط اون تیکه ک میگه توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم را با احسان مقایسه کن ک متوجه همه چی بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. چند سال پیش دموی آهنگی به نام نفس بکش از شادمهر منتشر شد.کسی نمیدونه این آهنگ چی شد ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط svarph [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورش بیدلیل بر سر یک قطعه موسیقی
حمله هوادارن شادمهر به خواجه امیری
تیتر روزنامه تماشاگران امروز
واقعا بعضی از این هوادار آبروی شادمهر را بردند..آخه ب شما چ ک احسان چرا این آهنگو خونده.. بجای اینکارا بریزید سر عواملی ک باعث کنسل شدن کار شدند نه ی خواننده ک هیچ کارستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا حرفت درسته تمام بدبختی ها از همین احساساتی بودن الکی درست شدهنقل قول:
اگه همین کامنتا که تو پیج خواجه امیری بود تو پیج شادمهر بود میفهمید اطرافیانش دارن بهش دروغ میگن
واقعا وجهه شادمهرو خراب میکنند با این کاراشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید همگی مبارک(sm10)
عید شما هم مبارک فربد جاننقل قول:
(sm59)نقل قول:
دقیقانقل قول:
کاش لااقل اعتراف پخش بشه ببینیم واقعا ارزششو داشت قلب ساعتی کنسل بشه ولی اعتراف پخش بشه
اعتراف هم اون آهنگ ارکسترالی نیست که خودش رو شعر مونا برزویی تنظیم کردهنقل قول:
اینم یکی از شاهکارهای استاد میلاد هاشمیه
خخخخخخ(sm120)نقل قول:
اهنگ جدید ادوین و البوم جدید تارکان قشنگه گوش بدین مخصوصا تراک ۳و ۹
آقا من چقدر گفتم اینقدر برای این خواننده ها و بازیگرا و ....... خودتونو نکشید،دعوا نکنید،کل کل نکنید و.......
عامو همه دنباله پول و زندگی خودشونن طرفداره کی کشکه چی
آخرش همین میشه یه خواننده میگه یه اهنگیو بخونم اخرش یکی دیگه میخونه.
موزیک فقط خارجی
روبروم شب و سیاهی
بی کسی پشت سرم
نمیتونم که بمونم
باید از تو بگذرم
دارم از نفس میوفتم
تو هجوم سایه ها
کاشکی بشکن دوباره بغض این گلایه ها
او که میشکنه تو چشمای تو تصویر منه
گم شدن تو این شب برهنه تقدیر منه
#نابغه_موسیقی
#شادمهر
#ملودی و تنظیم
#شب برهنه (sm50)
(sm50)
قلب ساعتی با تنظیم و صدای شادمهر و امین امید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر اینو میخوند چی میشد آخه؟؟؟
چه شاهکاری بود خدا ازت نگذره امیر فرشباف(sm81)
تف(sm25)
ترانش شاهکار نبود ولی با صدا و تنظیم شادمهر قطعا شاهکار میشد..نقل قول:
چند بیت از ترانه خیلی عالیه فقط یکی دو مصرع ضعیف داشت با یه ادیت شعر هم عالی میشدنقل قول:
اون قسمتش که شادمهر نبود ریدمان شد(sm2)تحریرا رو هرز میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بهتر از خواجه امیری خوندننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگونقل قول:
سبک خواجه با مثلا شادمهر فرق داره یکی خوشش نمیاد یکی خوشش میاد مثله من ولی با اینحال به نظرم موزیکی که اسم شادمهر روش بودو دموشم بیرون اومده بودو نباید میخوند.
ولی اینا که ته تحریرا دهنشونو تا ته باز میکنن و میشه اااوعععواواواااااوععععووو ووو رو نگو خوب خوندن
انصافا گوش کن خواجه امیری بیت اولو چطور میخونه انگار عجله داره کلماتو بگه رد شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه میگمت.من اصلا با این کار مشکل دارم میگم اصلا نباید میخوند حتی اگه بهترین ووکال و تنظیمم داشت.نقل قول:
حالا بخوایم فنی بگیم خب کار کاره بی ایرادی نیست ولی خب من همیشه بخاطره حس و علاقه ای که به خوندن خواجه دارم از این چیزا میگذرم
حتی به نظرم تنظیمی که شادمهر کرده بود بهتر بود چون فکر کنم درامز داشت ولی این معین راهبر گاییده خودشو با این تنظیم دم دستیش
ولی خداییش نگو این دهن لقا بهتره حواجه خوندن ناراحت شدم(sm2)(sm2)(sm2)
باید لااقل مصرع اول رو فاکتور بگیری تا بشه گفت خواجه امیری بهتر خوند اگه موافقی صلواتشو بفرستنقل قول:
(sm2)
موافق که نیستم ولی میخوام بحث کش دار نشه جهنم و ضرر(sm2)نقل قول:
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ(sm2)
ولی نکن اینکارو با خودت.فنِ این دهن گشادای لق نباش(sm2)
(sm2)نقل قول:
بیت اولو خواجه سعی کرده هرجور بخونه غیر از شبیه شادمهر تا بهش نگن از شادمهر تقلید کردی