چرا ربطی نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا ربطی نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو فلش رو هوا که فرمت نمیشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول فرمتش میکنی و بعد بوتیبل و نصب
خیلیم خوب! (sm120)اونوقت فردا تا ظهر انتظار نمی کشم(sm9)نقل قول:
خو مگه ما گفتیم رو هوا فرمت می شه (sm70)نقل قول:
اول فرمت ntfs بعد از طریق برنامه یومی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چی میگی (sm70)
همچین میگی ntfs که انگار بقیه fat فرمت میکنن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی (sm48)نقل قول:
من فردا صبح نمیتونم گوش بدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال پیدا کردن راه حلی برای این معظل هستم(sm120)
زرشک (sm70)نقل قول:
فک کنم مشکلش حل شد (sm70)
تو پست های قبل گفتم که " شاید بعضی ها نمی دونن" (sm70)نقل قول: