قربونت (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونت (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيا اي دختر بيا ، بيا پيش من بيا
سبزه رو دختر بيا، بيا جون من بيا
بيا تا با هم بريم كنار شط كارون
سايه بون پيدا كنيم تو داغي نخلستون
(sm51)
عاشقِ این آهنگِ داوود بهبودیم (sm135)
(sm50)
اره خوش به حالشون که در منطقه ای نشستند که مشکلی با این فرکانس های ترکیه ندارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا منم از نصاب پرسیدم، گفت احتمالش کمه، فقط چند شبکه رو بیشتر نمیگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا فرهاد، قضیه ی این چیه؟
میدونستم احتمالش ضعیفه. چون شیراز به جنوب نزدیکه برای همین مشکل هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و من که در شمال شرقی نشستم هم همین مشکل دارم
ولی در شمال غرب یا غرب کشور بودیم. بدون مشکل با کیفیت شبکه هاشون را داشتیم " حیف شد "