موراتا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
موراتا (sm2)
اگه به ستاره باشه الان چلسی ورئال و بارسا خیلی پرستاره ترن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم منطقی باشید باو (sm120)
ببند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورله درسته شبیه زامبی ها میمونه ولی خیلی قبولش دارم (sm120)(sm174)
خودت داری جواب خودتو میدی اقا حسیننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه هر مربی هر تیمی که رفت اونجوری خارف العاده نتیجه بگیره
واسه موفقیت یه تیم باید عوامل مختلفی دست به دست هم بدن
به گوردوبلا زمان بدین
میبینم که باز در مورد دلبوسکه زر زدین(sm3)
دلبوسکه رئال بی ستاره و با ستاره رو قهرمان کرده پس زر نزنین(sm98)
چقدر گفتم هیچ کس مثل مورینیو نمیتونه از کاستا بازی بگیره... قبلا هم تاکید کردم که کاستا باب سیستم مورینیوه و همون کسیه که مورینیو برای تیمش لازم داره
چلسی پرستارست ولی سیتی هم پرستارست یوناتدم همچنین حالا با کمی اغماز ارسنالم اگر مصدوماش برسن وضعش بد نیست لیورپولم به نسبت تیمی مقل دوتموند خیلی پرستارست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه بایرن و یه دوتموند و شالکه که در حد ساوتهمپتون بازیکن دارن رو هم (sm120)
من که نگفتم گواردیولا مربی بزرگیه (sm120)من گفتم قبول ندارم مربی کوچیکیه (sm120)حتی اگه بایرن رو قهرمان نکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو از بین 4 تا تیم دو تا تیم رو قهرمان یو سی ال کرده
ازت متنفرم (sm120)نقل قول: