[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زن و شوهر برای انجام س ك س كردن اسم رمزی گذاشتن (میخوام تلفن كنم )
شوهره میگه: پسرم به مامانجون بگو كه میخوام تلفن كنمزنه : پسرم به بابایی بگو نمیشه تلفن خرابه ٤ تا ٥ روز طول میكشه درست بشهشوهره : به مامانی بگو اگر نذاری تلفن كنم میرم بیرون از تلفن عمومی استفاده میكنمزنه : به بابایی بگو اگر این اشتباه كنی من تو خونه مخابرات باز میكنم
مجبوریم... میفهمـــــــــی؟ (sm172)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم کوتاهی از جشن عروسی لیلا فروهر
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
18 ماهه تموم کردی حالا بشین بخند به ما (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس زن ابوبکر بغدادی
حالا کجا افتادی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترم آخریم...(sm50)نقل قول:
(sm28)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولتیک این هفته خوب بود (sm120)
چرا ! ؟ (sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من را به یک آغوش گرم مهمان کن .... اهل چای نیستم
هر رفاقتی را ساده باور نکنید
دنیا بی رحم تر ازاین حرفهاست
حتی مسیح هم شام آخر داشت
حتی مسیح هم شب آخر رفیقانی داشت
مهم نیست که آخرین زلزله زندگی ات چند ریشتر بود
مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی از دست دادی
مهم این است که دوباره از نو بسازی
جهانت را … زندگی ات را … باورت را …
“مهم شروع دوباره است”
(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)
متاسفم :|
.
.
.
الکی مثلا من جراحم از اتاق عمل اومدم بیرون :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد این جکای الکی که جدید راه انداختن مسخره ن(sm98)
آقا این الکی مثلا چیه انداختین تو دهن مردم ؟!
سه روزه مامانم غذا نپخته !
بهش میگم گشنمه !
میگه : الکی مثلا ما فقیریم
فقط یه ایرانی میتونه تو استخر
به نجات غریق زل بزنه و رفیقشو بکنه زیر آب
فقط یک ایرانی میتونه از میوه و سبزی هم فحش بسازه
گلابی : بدرد نخور
هویج : آدم علاف
سیب زمینی : بی خاصیت ، بی رگ
گیشنیز : آدم مفت خور
شلغم : گیج و مَشنگ
بادمجون : آدم معطل
هلو : آدم خوشگل
باقالی : بوگندو
چند روزه آپاندیسمو عمل کردم
ﺩﮐﺘﺮ بهم ﮔﻔﺘﻪ ﭼﻮﻥ ﺁﭘﺎﻧﺪﯾﺴﺘﻮ ﻋﻤﻞﮐﺮﺩﯼ
ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎﺩ ﻣﻌﺪﻩ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺷﮑﻤﺖ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ,
خلاصـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه ...
ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﮐﺮﺩم ﺗﻮپ خونه ...
الانم خانواده با كلاه ایمنی و ماسك توی اون اتاق نشستن منم پشتتمو دادم به بخاری و هی زاررررت و زاررررت میگـــ و. زم
و اینو میخونم
اگه سرحالم ، اگه شادابم ، واسه اینکه پشتمم گرمه :d
خدا سر شاهده هوا اینجوری بخواد بهاری باشه من از فردا شروع میکنم عید دیدنی هامو میرم
توو خيابون از ى دختره پرسيدم ساعت چنده !؟
گفت : بنويس !
گفتم چيو!!!؟؟؟
گفت شمارمو !
.
.
.
.
.
.
.
ولنتاين از آنچه كه فكر ميكنيد به شما نزديكتر است^__^
من یه صندوق صدقه تو اتاقم دارم ، صبح به صبح یه مبلغی میندازم توش ، تا آخر ماه یجا که شد برمیدارم میکنم تو جیبم ...
اینطوری هم هفتاد نوع بلا رو دفع کردم ، هم به یه بدبخت کمک کردم
(sm98)
حوصله مان سر رفته ای صنمااااا (sm85)(sm117)
جٓك ﺍﺯ ﻳﮏ ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﺗﮑﺰﺍﺱ ﻳﮏ ﺍﻻﻍ ﺑﻪ ﻗﻴﻤﺖ 100 ﺩﻻﺭ خريد و ﻗﺮﺍﺭ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﺍﻻﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺗﺤﻮﻳﻞ ﺑﺪﻫﺪ.
ﺍﻣﺎ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﺳﺮﺍﻍ جك ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ: « ﻣﺘﺄﺳﻔﻢ ﺟﻮﻭﻥ, ﺧﺒﺮ ﺑﺪﻱ ﺑﺮﺍﺕ ﺩﺍﺭﻡ. ﺍﻻﻏﻪ ﻣﺮﺩ!»
ﺟﻚ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : « ﺍﻳﺮﺍﺩﻱ ﻧﺪﺍﺭﻩ . ﻫﻤﻮﻥ ﭘﻮﻟﻢ ﺭﻭ ﭘﺲ ﺑﺪﻩ. »
ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﮔﻔﺖ : «ﻧﻤﻲﺷﻪ . ﺁﺧﻪ ﻫﻤﻪ ﭘﻮﻝ ﺭﻭ ﺧﺮﺝ ﮐﺮﺩﻡ»
ﺟﻚ ﮔﻔﺖ: «ﺑﺎﺷﻪ. ﭘﺲ ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻻﻍ ﻣﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﻬﻢ ﺑﺪﻩ.»
ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﮔﻔﺖ: «ﻣﻲﺧﻮﺍﻱ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﭼﻲ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻲ؟»
ﺟﻚ ﮔﻔﺖ: «ﻣﻲﺧﻮﺍﻡ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻗﺮﻋﻪﮐﺸﻲ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﮐﻨﻢ.»
ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﮔﻔﺖ: «مگر ﻤيشه ﻳﻪ ﺍﻻﻍ ﻣﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻗﺮﻋﻪﮐﺸﻲ ﮔﺬﺍﺷﺖ!»
ﺟﻚ ﮔﻔﺖ: « ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﮐﻪ ﻣيشه. ﺣﺎﻻ ﺑﺒﻴﻦ. ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﮐﺴﻲ ﻧﻤﻲﮔﻢ ﮐﻪ ﺍﻻﻍ ﻣﺮﺩﻩ.»
ﻳﮏ ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﺟﻚ ﺭﻭ ﺩﻳﺪ ﻭ ﭘﺮﺳﻴﺪ: «ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﻻﻍ ﻣﺮﺩﻩ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ؟»
ﺟﻚ ﮔﻔﺖ: «به ﻗﺮﻋﻪﮐﺸﻲ ﮔﺬﺍﺷﺘﻤﺶ و اعلام كردم فقط با پرداخت 2$ در قرعه كشي شركت كنيد و به قيد قرعه صاحب يك الاغ شويد . به 500 نفر 500ﺑﻠﻴﺖ 2 ﺩﻻﺭﻱ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ ﻭ 998 ﺩﻻﺭ ﺳﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ.»
ﻣﺰﺭﻋﻪﺩﺍﺭ ﭘﺮﺳﻴﺪ: «ﻫﻴﭻ ﮐﺲ ﻫﻢ ﺷﮑﺎﻳﺘﻲ ﻧﮑﺮﺩ؟»
ﺟﻚ ﮔﻔﺖ: «ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻮﻧﻲ ﮐﻪ ﺍﻻﻍ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ. ﻣﻦ ﻫﻢ2$ ﺩﻻﺭﺵ ﺭﻭ ﭘﺲ ﺩﺍﺩﻡ.
و این شد كه همراه اول و ايرانسل جریان پیامک های شرکت در مسابقات و ... راه انداخت
الان پسرا اونقدر دیر ازدواج میکنن
که مورد داشتیم پسره رفته خواستگاری...
دیده مادر زنش قبلا دوست دخترش بوده....!!!
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینیسک زانوم پاره شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینیسک چیه؟ (sm192)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درورد بر شرفتت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مناسبت بیست و دو بهمن به کسانی هم که اسمشون محمدرضا ست دو ماه اضافه خدمت تعلق می گیره
اصن متوجه امضات نشدم ، کارت بسی عالی هستش ، ادامه بده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 04 بیرجند آموزشی بودم ، هی یادش بخیر اولین بار 30 ساعت طول کشید تا با اتوبوس ما رو برسونن به پادگان ، 30 ساعت اتوبوس سواری تا بیرجند ، اینجا بود که اولین جر عمیق رو خوردم (sm50)نقل قول:
نقل قول:
تنها جاییکه تو این 4 ،5 سال که کارت پایان خدمت ازم خواستن واسه پروانه کسب بود که همون موقعه کارت پایان خدمت رو داده بودم واسه تعویض تا کارت هوشمند بدن بهم (sm70)
هیچی دیگه زنِ گفت کارت پایان خدمت گفتم دادم واسه تعویض یه نیگا کرد بهم گفت چه سالی خدمت کردی گفتم 88 ، گفت نمیخواد (sm70)
لامصب حالا که داریمش هیچ کاربردی نداره (sm2)
نقل قول:
کلا کارشون حرف نره(sm127)
صد بار گفتم فشار نیار ، نتیجه ی مداومت در روش سگی همینه (sm70)نقل قول:
پوزیشنتو عوض کن (sm70)
سلامتت رو آرزومندم رفیق (sm127)
بهتر باشی (sm10)نقل قول: