ای بااب تو این حالم ضد ال نزن . الان تو حالم . برو بعدا بیا 10 دقیقه دیه
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بااب تو این حالم ضد ال نزن . الان تو حالم . برو بعدا بیا 10 دقیقه دیه
اسطوره های خائن در لا به لای تاریخ خوابند عینه کفتار
سیگار پشت سیگار
عکس تو بود و قصه قاب تو بودو انکار
کوبیدمش به دیوار
سیگار پشت سیگار
(sm50)
هر شب همین بساط هست چای و سکوت و یک فیلم
بعد از مرور اشعار سیگار پشته سیگار
وو ...
(sm172)
تو همین سیگاری که میگه یعنی معنی خیلی حرفا رو میده . منتها باید درکش کرد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاده خاکی م خوبه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلی حال کردم با آهنگه . اگه تمامش مث این آهنگه بود که واقعا بی نظیر بود
داره چند تا دیگه هر کدوم یه جور خوبن ولی مث این نمیشن لامصب . (sm50)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم ازون اواتار این خوبه . (sm111)
نیلوفر حیف زیاد عکس نداره (sm50)
وگرنه بعدا میذاشتم کف میکردی (sm51)
ویندوز 7 نصب کردم نرم افزار کار کرد ولی باید بهم بگی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینجا چیکار کنم
10 دقیقه گذشت چیکار کنم یادم بده بلد نیستم هادی جان. . .(sm10)
خب فینیش بزن آیتونزو باز کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تو کف حمیرایی یه کم در بیا تنوع هم خوبه (sm2)نقل قول:
چقدر اپ فیس پوک بااپدیت بهتر شده ولی اون تیک جدیدترین مطالب هنوز نیومده رو کار
باز این امید دانا دیوث شروع ب گه خوری کرد(sm3)
شلیک کن رفیق ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفحه باز شد بلد نیستم کار کنم باهاش؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا
مراحل :
تصویر 1
2
3
4
5
(sm127)مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون جاست که میتانی فرمت و کیفیت ریپ یا تبدیل رو تنظیم کنی
هادی دمت گرم ولی ناراحتم با این نرم افزار Spectro کیفیت برسی کردم مثل اون نرم افزار بود EZ.CD.Audio.Converter حالا چیکار کنم مال امیر خیلی عالیه یه کاری کن برام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرم با همین میزنه دیه . شک داری بیا از خودش بپرس .
همین خوبه . فلک م خواستی با EZ.CD.Audio.Converter بزن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن EZ.CD هم خیلی خوب 320 میزنه .
هر 2 خوبه هم ایتونز هم این ..
سیدی هم بزاری کافیه فقط آیتونزو باز کنی اونوقت خودکار خودش سیدی رو میشناسه لیست آهنگارو میاره .
دقیقا مث این عکس . اینجوری .
اونجایی هم که فلش زدم اونو باید بزنی تا این پنجره پایین باز بشه
اوکی کنی تمومه .
آهنگا هم که تبدیل بشن میرن تو این مسیر
C:\Users\Home\Music\iTunes\iTunes Media
افتاد ؟
حالا بگو بینم چه آلبومی میخوای بزنی ؟ (sm2)
در ضمن اول اینکه تو میخوای 320 بزنی خو معلومه تو بعضی از البوما شبیه هم میشه .نقل قول:
و دوم اون فکری هم که تو مکنی باید بگم که ریدی بستگی به آلبوم داره . هر البومی به جور فرکانس داره . یه جور رنگ داره . همه که شبیه هم نیست .
همون نرم افزاری که میگی خودش یه پا حرفه ای محسوب میشه . دیه ولم کن
(sm2) سینا دیوث با توام
میگم چه آلبومی میخوای بزنی برامون جواب ؟!
هادی به هر حال ازت یه دنیا ممنونم خیلی عالی بود[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm10)
آلبوم باورم نمیشه از حمید توکلی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
- (sm50)
چه روزگار قریب ست ...(sm50).
منم باورم نمیشه سینا - حامد یا ارتین یا مازیار . (sm2)نقل قول:
خب حالا اگه اپ کردی باید مث این حمید توکلی اینجوری خواهش کنی تا امیر بذاره (sm2)
320 هم به کارش نمیاد Wav باید بدی . تازه اونم اگه بخواد که فک نکنم (sm2)
شوخی مکنم ناراحت نشیا .نقل قول:
ولی بت اموزش دادم خواستم ببینم چه البومی داری یه بارم تو اپ کنی برا انجمن (sm120)
ریپ کردم
حجمش شده 350 مگبایت Wav
چند تا اهنگه ؟نقل قول:
خب اونو فشرده کنی راحت 100 مگ ازش کم میشه
فشرده شده با پوشه Rarنقل قول:
تعداد آهنگها 10 ها هستن
حجم اصلی 492 مگابایت
اپلود بلدی ؟ اگه بلد نیستی تا اونم بت نشان بدم . من الان بیکارم . (sm128)
آها خوبه . بزن اپلودش کن خو .نقل قول:
یادم بده ؟نقل قول:
یعنی تو بلد نیستی ؟نقل قول:
باشه یادت میدم ولی خودتی (sm2)
بخدا درست حسابی بلد نیستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد :
اینک در جهانِ بی برگی ، تقاص می کشد ، این عشقِ پسا مرگی . . .