سرعت نتم خیلی بالاست سرعت دانلود یک مگ و ششصد ایناست
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت نتم خیلی بالاست سرعت دانلود یک مگ و ششصد ایناست
نه خوبه من همیشه با این میام فیس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریو قطه همه جاییه نمیشه کاریش کرد ..
حسن چاخان میخواد بره آبودان ، وضعیت مثلاً امنیطی شده
باشه / ممنون همگی برم اینو تست کنم ببینم چطوره؟
نکا چ خبر دادا؟
اشترم چرا همه تاپیکا ویرایش عنوان نداره بدون اینکه بری توش
امن و امان ..نقل قول:
نقطه کفگیری ایران !!!!
شامگاه یکشنبه (۱۲ اپریل-۲۳ فروردین) در جریان فستیوال سالانهی موزیک و هنر "کوچلِا" در ایالت کالیفرنیای امریکا، مدونا، ستارهی ۵۶ سالهی موسیقی پاپ، یک بار دیگر خبرساز شد. او با بوسیدن لبان دریک، رَپِر کانادایی، این خواننده و جمعیت حاضر در کنسرتش را شوکه کرد.این اتفاق زمانی افتاد که دریک، با خواندن ترانهی "مدونا" از آلبوم آخرش، از این خوانندهی سرشناس دعوت کرد تا به عنوان سورپرایز ویژه به روی سن بیاید.(sm118)
بابا ازین به بعد جنگل دیگه خیلی حال میده برو حالشو ببر من که تبعیید شدم دو ساله اردبیل سیبری ایران / دیروز و پریشب انقد برف اومد مدارس تعطیل شدن :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد عبدالمالکی هم مخاطب خاص دارد