گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید ... (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید ... (sm74)
اون روز نبودی دلم برات تنگ شده بود فک کردم دیگه رفتی .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون روزی که پست دادی گفتی خداحافظ (sm172)
می دانی ، فلانی جان،
زندگی شاید همین باشد
یک فریبِ کوچک
آن هم از دستِ گرامیتر عزيزانت،
من که باور کرده ام ، باید همین باشد ... (sm27)
قربونت دلت(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم یونی تو خوابگاهم... لپتاپ ندارم و نتمون هم که تخمیه... واسه همین دیگه اکثرا اینجا نمیتونم بیام... (sm172)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوری کدوم شهر دانش گاه میری !؟
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای داد بیداد ای داد بیداد باز امشب هوا مثل هرشبه
حال عاشقا مثل هرشبه درد بی دوا مثل هرشبه
ای عزیز جونم روزگار ازم عمرمو گرفت جونمو گرفت
آخ که آسمون گریه داد به من قطره قطره خونمو گرفت
ای عزیز جونم واست میخونم میگم عشق توحرم آتیشه
اگه بمونم اگه بمیرم عشق تو دلم تموم نمیشه
ای عزیز جونم می کشه منو بغض گریه هام
ای عزیز جونم دیگه نمیشه درنیاد صدام
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بشین (sm2)
(sm2)
پخخخخخ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]