سر در گم همیشه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سر در گم همیشه (sm50)
(sm50)امان از آخوند روزگار ما سیاه کرده هنوز هنوزه دارن حال مارو از حال میندازن همش گریه ناله عقب افتادگی عدایی مظلوم بازی درمیارن . در کل همه مردمو نا امید کردن هر دفعه ساز خودشونو میزنن.هنوز همون بدتر از اعنلابیم - این همه میگن چرا بارون نمیاد چرا زلزله میاد چرا دوزدی میشه و... خدا از دست مردم خسته شده نمیدونه میخاد چکارکنه شَر کم کنه.
(sm50)
اینو اگه اشتباه نکنم ، قضیش این هست که میگن اگه کیفیت تصویر x265 باشه و روی تصویر زوم کنی افت کیفیت کمتر رو مشاهده میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واگه روی کیفیت تصویر x264 زوم کنیم با این صحنه مواجه میشیم که کیفیت پایینی پیدا میکنه تصویر
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان. چند تا شبکه ی خوب فارسی زبان که درباره ی موسیقی و فیلم و سریال هست، معرفی کنید.
مرسی.
علی بدجور درگیر ریسور شدیا (sm2)
(sm128)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داداش میلاد.
آخه اگه خدا بخواد به همین زودی میخوام بخرم، الان دارم شبکه هایی که خوبه رو شناسایی میکنم.
من فک میکردم خریدی اینجوری درگیرش شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه نصاب گفته، شبکه هایی رو که میخوای بنویس تا بتونم کارم رو درست انجام بدم.
چون میگه گاهی اوقات بعضی از شبکه ها پیدا نمیشه (sm172)