تو مستِ مستی سرخوشی سینا جان (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو مستِ مستی سرخوشی سینا جان (sm2)
(sm2)
من موندم وقتی یزدانی متال میزنه مثل قوی سیاه اون موقع این کارای چاوشی شبیه تلق تلق می مونه جلو این کارای یزدانی
بعد بعضیا میان میگن ادای راک در میاره (sm2)
(sm3)
ادای راک درآوردن یعنی هی زور بزنی و نتونی - یزدانی بی نظیر تشریف داره
چجو میگه امیر بی گزندی تو .. (sm74)
حالا هی اون حلوای گند میاد جلو چشام ..
پناه میبردم به کوچه و بارون ... (sm50)
تو جا زدی تو عشقو من تنها (sm81)
موسیقی ما کاور گذاشته واسه عمه اش خوبه (sm3)
یه روز از تو گذشت هزار سالم شد (sm81)
+ آغاز به کار کمپین «موسیقی را دانلود نکنیم» همزمان با انتشار این آلبوم
(sm2)
کسی متوجه اوا های وسط متصل میشه ؟ بی معنی به نظر نمیاد
بهادر تازه پاشده تو آلمان (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ زده عاشقتم پدارم(sm50)
فروش این آلبوم چقد بالا بشه
و چقد بالا میشد اگه کپی رایت وجود داشت (sm120)
آخرین اتوبوسو تریاق واسه من یه EP شدن پشت هم پلی (sm50)
آلبوم مهجوره تا میرسی به تریاق سرت میکوبه به طاق پرتت میکنه به برهوت.اگه تریاق رو بذاریم کنار بازم هم ترانه های معاصر چربش بیشتری دارن به اشعار کلاسیک(گرچه افسار خورده ی سانسور) .حسامی خیلی خوب بود آخرین اتوبوس نزدیک ترین ایده آل چاوشیست ها به خروج از پاپ تکراره.مجال حوصله نیست گفتنی بسیار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من خیلی خوشم اومد کدوم ترکه لاشی .. (sm81)
تنظیم متصل عالی ایست ... (sm50)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز دل من بقیه خوب و قابل تحمل تشریف دارن
آخرین اتوبوس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز گوش نداده بودم داشتم میکوبیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سس باس کلا تفت بدن ..خوابشون نمی برهنقل قول:
آمین (sm2)نقل قول:
ولی در کل آلبوم یزدانی بهتر بود (sm59)
اخرین اتوبوس هیچ ربطی نداره اسمش به شعر
من فقط کنجکاو بودم برا امیر خونده چی میگه ..
برا الی کدومشونه گوش بدم ..
ولی.. من بی دهان خندیده ام (sm118)
وقتی واسه امیر و الی آهنگ خونده بشه همین میشه دیگه (sm120)
ممر تو دلت تایپ کن فوشت میدما ..
میگه دخیل می بستم به آخرین اتوبوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل شعر میاد رو این قسمت تموم میشه
این همه حرفاش یه ماجرایی داره
چنگیز خیلی بهم چسبیده(sm50)
شعر پدرام واقعا عالیه باز بعضیها بیان تف بدن راجبش(sm120)
(sm27)
به قول جناب خان بیریم بیایم ..
همیشه میخواد خودشون بندازه وسط (sm2)نقل قول: