حرام است می فهمی حراااام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرام است می فهمی حراااام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارایی که شاهین از یغما میگیره همیشه خوبن . خاصتر از بقیه کارای یغمان (sm132)
اره خودشم خیلی خوب از پسش بر میاد تو ترامادول یه خودی نشون داد (sm120)
(sm50)
حالا من اینحا یه اعتراف بکنم! (sm120)
ماندگاری البومای شاهینُ واسه من هیچ البومی نداشته حتی 13 و پارو |:(sm50)
همه البوما خوب و بد یه تاریخ مصرفی داره حداقل بعضی ترکاش مثلا الان سراغ هر البومی برم ممکنه 2 3 ترک رد کنم
تراک اخر البوم رسول زاده خیلی قشنگه
..
..
.
.
.
.
الکی مثلا میخوام بگم منم از رسول زاده خوشم میاد
البته فکر کنم خودشم کمکی میگیازه از این ور و اون ور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سید هم احتمالا باشه! یه جورایی پای ثابت کاراش تو هیچ که بی نظیر بودن مخصوصا ممیز صفر (sm88)
طبیعتا همینطوری هستش دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین که فوق العادست ... البوم هیچ هیچ هیچ ش واسه من تموم نشدنیه ... اون همه کار خوب یه جا (sm25)
dream evil the chosen ones(sm178)
اره خوبی البوماش همینه! خیلی یکدستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه هیچ چه ترامادول چه 1414 هیچ وقت نشده که من ترکی رُ رد کنم...(sm50)
ممیز یکی از 5تا ترک برتر منه تو کل خواننده ها (sm120) شعر عالی اجرا عالی تنظیم عالی فضاسازی عالی . نقص نداره این کارنقل قول:
مهدی موسوی باشه عالیه (sm118)
زن حرام است
من زبون همه پسرا رو میفهمم
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من دام پزشکم :| -_-
این جکهاتون باعث رنجش من و هواداران کامران رسول زاده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه میدونم دارید شوخی میکنید اما ناراحت کنندست(sm10)
الکی مثلا من طرفدار کامران رسول زادم(sm120)
اون اجرای زندش با شاهرخم حرف نداره (sm120)نقل قول:
موسیقیش همش کار مجید دیگه؟؟(sm118)
امیر بنش کن . مکارم اکانت سجادو هک کرده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اجراشم خیلی باحالهنقل قول:
اهنگساز که خودشه تنظیم مجید(sm118)
(sm70)نقل قول:
چشمان ماده شمر تو کی حمله میکنند
بر این حسین منزوی خفته در دلم
ای سگ به روح بخت من از انتخاب تو
(sm50)
الکی مثلا من اکبرم (sm120)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
عسلام (sm3)
الکی مثلا من امیرم
شعری نگفته در دلم اماس می کند
الکی مثلا من سینا م (sm70)
چطوری حسام ؟ فرندزو گیر اوردی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کله شق هزار بار بت گفتم عنوان بزن تگش و درست کن نمی فهمی چرا
الکی مثلا من الیاسم (sm70)
اومدل سمال این الوم اترک های شلنک تشته
الکی مثلا من ممرم (sm2)
لیسیدن حرام است(sm2)
خدا بود (sm2)نقل قول:
این یسکمبنسیکمبتشسیکباسیش ای کبایسمبانشیسکتیسکبتشیمسکب تیسمتیبکیسمشکمبیب یمبنیسبمنیستبم ک
بسیبشمسنیباسیمنبا یمنبایشسمبایسک منیابمشیسگابکن یسمبا ی ایبنیسکابایسمبنا کیل یسنتبایسشنبمشسکیبال
یبمشسینبالنیمکبتیمنا شکسیبناسینتا تا نتیبی ب ب یس بی ب ی بسش یب ل بیلیسبشیسب سب سی ب ی یب گ
ب
یسبیسب سی بیس ب یسب (sm70) یبتسیشنبرسینب یس بنمیسر یسبنیس رمت م (sm50)
یبشیمکبتیسکبت (sm50)
الکی مثلا من امینم
مخصوصا لیسیدن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو تا رو وووووو (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بياين الان چندلحظه سکوت کنيم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بخاطرکسايي که رفتن پالتوخزدارخريدن
بخاطرکسايي که چکمه تازيره زانوخريدن
بخاطرکسايي که چترکلاه وشال خريدن
ولي نميتونن بپوشن!!!!
چون زمستون میگه:
«الکی مثلن من تابستونم!!،»
من اسگلم
الکی مثلا من رضا اریانم (sm2)
اشترم 480
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلن من الیم
این ممر دیوث کدوم گوریه همیشه اون پایین لنگر می انداخت(sm70)
نه دیگه بیخیال شدم(sm174)نقل قول:
02 RooDast Layla (sm81)
کادیغماغ کادیغماغ کادیغماغ (sm9)
الکی مثلا من اکبرم (sm70)
حداقل درست بنویس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا عکسای منو پاک نکنید
آحاد ملت یک یک شرمنده او (sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]