جز تو اندر نظرم هیچکسی می ناید
وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
جز تو اندر نظرم هیچکسی می ناید
وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی (sm81)
الان باورت شده من عمه ندارم؟ از صابر بپرس چندتا دارم (sm2) عمه مال مردمِ نباید روش غیرت داشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با پسرم چیکار داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونه خیلی تلاش کردم ولی نمیتونه میفهمی نمیتونه
گفتی از لب بدهم کام عراقی روزی
وقت آن است که آن وعده وفا فرمایی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)
بیا که بی تو به جان آمدم از تنهایی
نماند صبر و مرا بیش از این شکیبایی (sm81)
دهنت... چه سریع مخابره میکنی (sm2)نقل قول:
باو لااقل آواتار محسن رو ادیت کن، زشته اینجوری عکس میگیری میفرستی (sm2) چهره ی محسن بد در میره (sm19)
مگه گفتم تو نداری، قبلا گفتی داری، ولی گفتی که خیلی دوسشون نمیداری واسه همین شوخی میکنیم (sm2)، ولی من دوسشون میدارم (sm19)(sm2)نقل قول:
میلاد تا نزدمت خودت از تاپیک برو بیرون... برو تاپیک غمکده پوریا اومده حالم بهتر شده دارم میگم میخندم اعصابمُ بهم نریز (sm102)
بیا که جان مرا بی تو نیست برگ حیات
بیا که چشم مرا بی تو نیست بینایی (sm81)
يه دوست حقيقي مثل بارون نيست كه بباره و قطع بشه...
يه دوست حقيقي مثل هواست اگرچه ممكنه ساكت باشه...
ولي هميشه كنارته...
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش، درست میشه (sm36)(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یادم رفت پاسخ شیخ بهت ابلاغ کنم... خخخ فرمودند و گفتند برای منم بفرست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشی زین پس (sm70)
چرا عمه هام خوبن از خاله هام بدم میاد زین پس ترانسفر کنید رو خاله هام (sm2)
شجریان چه بی رحمانه خوش صدایی ...
خبرت هست كه دلتنگ نگاهت شده ام
بي قرار تو و چشمان سياهت شده ام
خبرت هست دلم مست حضور تو شده
عاشق و شيفته ي زنگ صدايت شده ام
خبرت هست كه باران و بهارم شده اي
چون پرستوي مهاجر، نگرانت شده ام
خط به خط زندگيم پر شده از بودن تو
خبرت نيست و شادم كه فدايت شده ام
ز بس که بر سر کوی تو ناله ها کردم
به سوخت بر من مسکین دل تماشایی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاکِ عالم (sm25)
ز چهره پرده برانداز تا سراندازی
روان فشاند بر روی تو ز شیدایی (sm81)
ژاپني ها ضرب المثل جالبي دارند و مي گويند:
اگر فرياد بزني به صدايت گوش مي دهند!
و اگر آرام بگويي به حرفت گوش مي دهند!
قدرت كلماتت را بالا ببر نه صدايت را!
اين" باران " است كه باعث رشد گلها مي شود نه " رعد و برق " !
گل زردم ، گل زردم ، گل زرد
خود دردم ، خود دردم ، خود درد
خودم را کشتم و برباد دادم
که بی مادر نمیشد زندگی کرد ...(sm172)
فک کنم کونولوسکپی میخوای بکنی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
ینی باور کنم فقط بخاطر من؟ (sm127)
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
نوید حاواست باشه ماشینی که میگیرین دماسنجش سالم باشه حتما (sm2)
(sm2) بفرمایید دهانشان که از خخخخخخ گفنشان بسی مستفیض گشتیم، بگویید لطف کنند کمی از گشادیسمشان کم کرده و خود به حظور مجمع شرفیاب شوند (sm2)نقل قول:
باز هم سپوس (sm70)
من که کلا با خونواده و فک و فامیل کسی شوخی نمیکنم ولی چشم از این به بعد از خجالت خاله های گرامی در میام (sm2)
دهنت باو نگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکترِ دیوث میخواد بعد یک عمر زندگی شرافتمندانه، آخر عمری شیلنگ تو کیونم کنه (sm81)(sm2)
اگه ماشین واسش چور نکنم باس ماشینُ بذارم اهواز بمونهنقل قول:
اتفاقا میگه 405 بذار اهواز بیا کرج با پرشیا برو ولی خب 405 سیستم داره مثلا پرشیا نداره ولی در عوض پرشیا دماسنج داره (sm2)
داشتم با پسر داییم علوم کار میکردم ازش پرسیدم حالات ماده گفت
پریود.. حشری.. حامله
.
.
.
.
.
.
.
.
.زمان ما مگه جامد مایع گاز نبود؟!
پیرمرده اونقدر تو حج به ستون شیطان محکم و دقیق سنگ میزد که ،
.
.
.
شیطان تو بلندگو اعلام کرد:
گودرزی از ایران ؛
یواش تر بزن حیوان ، گولت زدم، ارث باباتو که نخوردم
روانی
بالای تاقچه کنار عکس بابابزرگنقل قول:
هر وقت خواستي به پدرت بي احترامي كني؛ يادت بيفته كه اون ميتونست تورو بريزه تو دستمال!!!!!!! ولي اينكارو نكرد.
پس دستش را ببوس
نيشتم ببند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نمیدونم اونو ، شما جفتشو خونتون دارین دیگه واردین ، لابد اینطوریه که میگین دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر خانمهای خوشگلی که از نت ضعیف رنج میبرید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بیایید خونه ی ما وای فای داره
قلیون هم هست...
درخت کاجمونم هندونه داده قرمز شیرررین
(sm127)(sm127)نقل قول:
قدیما دوروز میرفتی مسافرت•••،
.
برمیگشتی میدیدی دختره شوهر کرده•••
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
®
اون وقت من ۲۴ ماه مرز خدمت کردم•••
۶ماهم اضافه خوردم•••
اون اواخر خدمتم گیر نیروهای آمریکایی افتادم تو عراق•••
سه سال منو بردن ابوغریب•••
بعدش داعش اومد مارو برد سوریه•••
یه مدتم دسته بوکوحرام نیجربه اسیر بودیم•••
یه مدتم مفقود الاثر•••
بعد از ده سال اومدم ایران•••
دیدم دختره هنوز عین بز نشسته با لبخند منتظرمه••• :||
شوهر نیست••• :||
میفهمین•••؟؟ :|
چن روزی بود که پسرک با آن ماشین مدل پایین خود مقابل درب خانه دخترک می ایستاد ولی پا پیش نمی گذاشت
دخترک هم کم کم به او علاقه مند شد
برای او عشق ، علاقه و محبت مهم تر از مادیات بود
برای او سوال بود که چرا همیشه تا درب خانه دخترک می آید ولی حرفش را به پدرم نمی زند
روزی مصمم شد و رفت تا حرف دل پسرک را گوش کند
درب را باز کـــرد و به او گفت : چرا شش ماه است که می آیی دم درب خانه ما ولی حرفی نمی زنی ؟ ؟ ؟
هدف تو از این کار چیست ؟ ؟ ؟
پسرک گفت : وای فای خونتون پســورد نداره
(sm2)(sm2)نقل قول:
امروز از یه دختره پرسیدم از اینجا چطوری برم میدون ونک؟
برگشته میگه باید سوال کنی!
بهش میگم به نظرت الان دارم گَرده افشانى میکنم!
میگه:از اولم فهمیدم میخوای شماره بدی!
خدایاااااااااا به من ربطی نداره ها...
ولی نمیشد کمتر خلق کنی ولی با کیفیت بیشتر...؟
(sm2)
تو سایته دیوار ، آگهی زدم:
پورشه پانامرا ۲۰۱۴ فروشی
از دیروز تاحالا ۹ تا دختر بهم زنگ زدن مخ هر ۹تاشونو زدم :
.
.
.
.
.
.
.
.
عصر منتظرم بابام نیسانو از تعمیرگاه اوس یدالله بیاره برم سره قرار
امروز با دوست دخترم خیلی عاشقانه داشتیم تو خیابون راه میرفتیم . . .
یهو بهم گفت : عشقم بعد ازدواجم منو میاری بیرون ؟
گفتم اگه شوهرت بذاره چرا که نه!
بی شعور گراز یهو با کیف خوابوند تو صورتم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.