شاعر ،
تورا زین خیل بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاعر ،
تورا زین خیل بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm50)
برو سایت اپلودبوی رایگان ثبت نام کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت بعدش که وارد اکانتت شدی . UPLOAD FILE که زده وسط
اونو بزنی این پنجره باز میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته : فیلترشکنت باید حتما خاموش باشه .
و روی یکی از سرورا ترجیحا IR
روی UK هم میتانی
دیگه بستگی به نت خودت داره که تو کدوم سرور بهتر ج بده
بعدشم که دکمه نارنجی رنگه رو میزنی و مسیر فایل و شروع (sm120)
صابر . (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم خطوط دورنگار
بی رنگ می شود
ازنامه های عاشقانه در آینده
یک دسته کاغذ سفید به جا می ماند
در پاکتی که نام تو بر پشت آن
آواز ناشناسی می خواند
در قصه ای علیه فراموشی ...
من دم دمای صبح بیشتر هستم(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروسم خودتونین جغدای شب بیدار(sm30)
آپلودش کردم ولی من اینو بلد بودم من جای میخوام لینک فایل آپلود ماندگار دائمی باشه چیکار باید کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی گذاشتمش تو تلگرام برو دانلودش کن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم باید اشتراک اپلود خرید از این سایتا
دوستانی ک میتونن کمک کنن لطفا(sm74)
ماندگار باشه دیگه . برین اینجانقل قول:
مدیا فایرم هست ولی اون سرعت آپش خیلی ضعیفه
mediafıre
اوکی دستت درد نکنهنقل قول:
ولی برو بده امیر . شاید خواست . یا میخوای من بهش بدم بعدا
من رفتم خواب . (sm27)
تو خصوصی براش فرستادمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان کدوم سایت سرعت آپلودش بیشتره و لینک دائمی تحویل میده؟نقل قول:
(sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm50)(sm50)
سلام از حمیرا آهنگی شنیدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که میگه
بزن دست بزن دست منم بلبل سرمست
منم داده دل از دست .......
میگن مال حمیراست ولی بعید میدونم
به یزدان که ما گر خرد داشتیم .....(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم سر عشق و بى تو ب سر نمى شود رو مى خوام ى اماربگيرم ببينم توبازار هست يا ن،اگه بود بگيرم!؟ تااونجا ک يادمه اين دوتا بدستت نرسيده هنوز @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس سر عشق رو داشته باشه مى گيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نمی دونم چرا این قدر محمد علی سپانلو منو نا بود می کنه !
گاهی اوقات حتّی بیش تر از احمدِ شاملو یِ بزرگ !
شاعر تهران ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون جایی که شهر زاد سپانلو شعرِ پدر رو می خونه :
خوش باد روز گارت ! نه این زمانِ غم گین ! (sm50)
یه شعله ی شکسته
یه شمع رو به بادم
خسته از این زمونه
فریاد گریه دارم(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول گفتی : تو فایلِ نقاشی ها رو دانلود کردی یا نه !؟
برای من همه ی 91 پوشه از 97 پوشه راحت باز می شن . فقط 6 تاش این اخطار رو میده توی درایو مجازی .
کپی هم نمی شن .
این چیه قیافه خیار فروشا رو داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو نخواستیم همون حمیرا بهتره (sm161)
(sm89)
(sm2)
نه رئالیم و نه بارسا اما خیلی میچسبه رئال امشب ببره (sm128)
سلام صابر جان. آره خودم دانلود کردم. با برنامه وینرار راحت میتونی پوشه ها رو اکسترکت کنی.نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات بشم ! (sm19)
الان تست می کنم . (sm155)
نقل قول:
خواهش میکنم صابر عزیز. مشکلی بود در خدمتم. واقعا مجموعه بینظیریه! (sm10)(sm10)
مرا ببوس برای آخرین بار ....(sm134)
(خخخ جایی پیدا نکردم این عکس نوشته ها ک درست میکنم بذارم)
همینجا خوبه(sm50)
یغما (sm50)
عاشق شعراشمنقل قول:
عالیه
نقل قول:
آقا فدات ! ردیف شد ! (sm118)
بچه ها اگه لینکِ این محموعه ی فوقِ عالی یِ نقاشی های رنگِ روغن رو خواستین به رسول پیام بدین ! (sm176)
نقل قول:
(sm10)(sm127)
ترانه و شعر آهنگ همسفر خاطره ها ستارخسته و در به درم خونه به دوشه غربتم همسفر تنها نرو من راهیه این قصتم
خونه اون خونه ی ویرون از گذشته تا هنوز تصویر تلخِ خاطره گریه های شبو روزنگو دیره من از این فاصله ها بدجوری گریه ام میگیره آره گریه ام میگیره
تکیه کن بر شانه ام ای شاخه ی نیلوفری رنگ تا غمِ بی تکیه گاهی را به چشمانت نبینمتکست آهنگ همسفر خاطره ها ستارگل سنگم گل سنگم سر سپرده ی تو بودم خاکه من ای خاکِ خسته من همیشه از تو خوندم
خودت نیستی صدات مونده صدات چشمامو گریونده دلم روی زمین مونده فقط از تو همین بودهوارثِ زخمِ قدیمی تکیه گاهه آخرینم تو شناسنامه ی عشقی من هنوز عاشق ترینم
اسم تو رمز شبِ کوچه ی با تو بودنه چه بهونه ی قشنگی واسه از تو خوندنهگل پونه گل پونه لم از زندگی خون تو این دنیای و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رونه برام هر گوشه زندونهمیشه از بود و نبودت پر کشید به قصه ها اونجا که مرثیه خوندن صدای زنگوله هایه سلام عاشقانه یه غزل واسه شنیدن دو پرنده بودیم اما پر و بالمونو چیدنشام آخر سرنوشت آخرین تلاش ماست قصه ی شازده خانوم فاتح قلب عاشقاستبعد یه عمر در به دری بعد چهل سال خاطره ستاره بازی میکنن از پشته قاب پنجره
(sm50)
احمدی نژاد (sm173)
نقل قول:
صابر جان چشم در خدمت دوستان عزیز هستم. البته لینکها فقط به کاربران ویژه انجمن تقدیم میشه. (فایل ایزو حدود 8 گیگ) (sm10)