(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
من همون اول گفتم که بستگی به طرز فکر هر شخصی داره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میگی شخصیت طرف تخمیه بله اشتباهه ولی اگه میخوای سطح روابطت رو باهاش تنظیم کنی کاملاً درسته و بیماری نیست !
باز هم میگم نمیشه با چند بار دیدن تشخیص داد (sm10)
یعنی به نظرت بشم یه ادم زیراب زن سخن چین حرف مفت زن عوضی عین خودشون؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ میچسبه الان (sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد هم غمگین گوش بدی به درد نمیخوره !! گاهی اوقات خالطور بازی هم جواب میده (sm120) خودم استادشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو میزنم بابا کرم (sm120) گور بابای دنیا و مشتقاتش
به یه سری نکات ریز توجه کنی و یکم تجربه داشتته باشی با دقت بالایی میشه . ینی شده که میگم میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور (sm50)نقل قول:
تمام و کمال حرفات تایید! گاهی با 5 دقیقه هم میشه فهمید تعارفم نداریم با کسی
خب بگو چیا گوش بدم منم بزنم تو اون خط(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا ! حتماً شده دیگه که شما میگی (sm10)نقل قول:
اینارو نشو ولی چن بار باید این کارارو بکنی تا بدونن که توام میتونی و اگه نمیکنی دلیلت چیزه دیگس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]