@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا فرهاد، این کلیپ رو با کیفیت بالا داری؟
ISMAIL YK - GIT HADI GIT
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا فرهاد، این کلیپ رو با کیفیت بالا داری؟
ISMAIL YK - GIT HADI GIT
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه . خودم خیلی دنبال باکیفیت بالا هستم . چندبارم خواستم ضبط کنم از دستم پرید.
ولی خدایی چه فشاری روش میاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته . داشت همه رو میزد انگار خخخخخخ(sm2)
(sm2) حتی مونده بود که پیر مرده ی سر سفره رو هم بزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم پیرمرده اعصابشو شیییییری کرده بود.(sm70)نقل قول:
حالا این که خوبه یه کلیپ داره زده بود خار ماشینو .... Allah Belanı Versin(sm2)
(sm2)نقل قول:
پیرِ مرده هر کاری میکنه که آروم بشه اما نمیشه (sm178)
ولی چه افسوسی هم میخوره (sm59)
آره دیدمش فرهاد.نقل قول:
ماشین رو به چه روزی در آورد (sm74)