میلاد من مشکل زود انزالی دارم چه رژیمی توصیه میکنی من تا 2 سال دیگه یه بکن متبحر بشم ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد من مشکل زود انزالی دارم چه رژیمی توصیه میکنی من تا 2 سال دیگه یه بکن متبحر بشم ؟ (sm2)
نشه بودی نشه ترم شدی الان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانت خیلی مفهمومی بود شببیه فیلم های دیوید لینچ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به عنوان یه دکتر س...ک..ستراپ رژیم خاصی برات در نظر ندارم با این حجم از افکار گلنارمنشی که تو مغزت هست ، تماشای فیلم های تارکوفسکی رو تجویز میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حجم از مفهموم تو هیچ قاموسی نمیگنجه (sm2)نقل قول:
خارج از شوخی تاپیک شادمهر خیلی باحال و خوب تشریف داره (sm2)
اینا باعث میشه یه چیز تو مایه های عمو بشم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میخوام یه چیزی بشم که شب اول عروسی هم عروس و خواهر عروس و کل اجداد عروس رو بتونم به فیض برسونم (sm2)
یه کار میکنه که کلا به هیچ جنسی هیچ علاقه ای نداشته باشی - عزیز من مگه پکیج کامل خریدی که اینجوری حساب میکنی (sm2)نقل قول:
یه قرص هست فردا آمارش رو میگیرم برات دو سه ماه میخوری بعدش دیگه ردیف میشی