قربانت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم همون مدلی که تو گفتی.
vu+ solo 4k لینوکسی
نمایش نسخه قابل چاپ
قربانت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم همون مدلی که تو گفتی.
vu+ solo 4k لینوکسی
قربانت داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لطف راهنمایی های شما بود عزیزم (sm128)
خواهش میکنم علی اقا. لطف دارید(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسانیت خیلی مهمه . یکسری ادما حسود بدبخت به تمام معنا . بخیل نه کمک میکنند نه راهنمایی از این دست ادما زیاد داریم
دقیقا داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما دم شما گرم که از این جور افراد متمایزی و تو این راه هیچی واسم کم نگذاشتید (sm127)
پایتخت 5 رو کیا نگاه می کنند؟
(sm70) ترامپ (sm59)
من هرشب میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریش خنده دارتره.نقل قول:
از سریال های نوروزی امسال من که فقط همینو نگاه میکنم (sm51)
از بازی فهیمه و پسرش خیلی خوشم میاد (sm2)
کدوم فیلم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنجعلی میگه لیلا گایی...(sm2) گاهی دمه در میدیدمنقل قول: