من تا شب میخرم، آپلود می کنم میرسونم بهت
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا شب میخرم، آپلود می کنم میرسونم بهت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون وحید عزیز(sm10)
(sm142)
دوستانی که هنوز آلبوم ها رو نفرستادن لطف کنن هر چه زود تر آلبوم ها رو به دستمون برسونن (sm142)
آلبوم های :
1 . خاموشی دریا
2 . زلف
3 . سرخوشان مست
4 . مهراب
5 . مرثیه ای برای یک فرشته
6 . بازتاب
7 . 25 اتود کارکاسی
آپلود شده اند.
آلبوم های باقیمانده :
مجنون
چشمان بسته ( فقط یک تراک این آلبوم باقی مانده) کاربر یاسین این آلبوم رو فرستاده بودن فقط تراک شماره 8 این آلبوم ناقص بود که با پیگیری های انجام شده این آلبوم هم کامل شد.
سرو و ماه
چشم محمد جان، امروز فردا می سونم دستت (sm176)
سلام
می خواستم لطف کنید توضیح بدید شیوه این تاپیک چه طوریه (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mygodhelpus [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز سلام
این تایپک همون طور که از نامش پیداست واسه خرید گروهی آلبوم هستش دوره زمانی خرید گروهی یک ماهه می باشد یعنی هر ماه یه خرید گروهی انجام میشه محدودیتی هم برای شرکت کردن یوزرهای که در انجمن موزیک باران هستن وجود نداره هر ماه تعدادی آلبوم انتخاب می شن و دوستانی که مایل باشن در پروسه خرید آلبوم ها مشارکت می کنند آلبوم ها رو یا از بییپ تونز یا به صورت فیزیکی گرفته و به یه نفر لینک دانلود آلبوم ها واگذار میشه بعد از ویرایش کردن تگ فایل ها دوباره آلبوم ها آپلود شده و توسط همان شخص ما بین دوستانی که مشارکت کردن به اشتراک گذاشته میشن. (sm10)
اگه سوال دیگه ای هم باشه در خدمتتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد جان آلبوم تو دستمه ، تا فردا پس فردا آپ میکنم (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از توضیحتون
3(sm10) تا سوال داشتم
اول اینکه میزان مشارکت به چه میزانی باید باشه
دوم اساس انتخاب واگذاری لینک به یکی از اشخاص چیه ار این جهت می پرسم که کسی شاید امکان آپلود کردن را به سرعتت نداشته باشه
سوم آیا امکانش هست در خریدهای قبلی هم به نحوی مشارکت کرد تا از اونها هم استفاده کرد