حالا زیاد به فنچ من گیر نده(sm120)اون پینتوی کیوسخلوم خیلی بد گل خورد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا زیاد به فنچ من گیر نده(sm120)اون پینتوی کیوسخلوم خیلی بد گل خورد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطا خارج از زمین به داور ربطی نداره 90 درصد بیل تو اوت بود توپ تو زمین (sm25)نقل قول:
رو نیمکت بازیکن اخراج میشه تو اوت به داور ربطی نداره؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRSA7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینال جام حذف رو از رادیو تو ماشین گوش کردم شاید باورتون نشه (sm30)
خاموش کردم سیگار بکشم از بی اعصاب روشن کردم یارو گفت توی دروازه گل برای رئال (sm25)
رو حرف حسین اقا حرف نزن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRSA7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرو ور زیاد میگه(sm25)نقل قول:
امسال دروازتون از ما بهتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمکت بخشی از داخل از زمین حساب میشه ... تو اوت بخشی از داخل بیرون زمین (sm25)نقل قول:
یخده از این سیگاراتو هم خرج هلند میکردی الان جام ماله هلند بود(sm25)نقل قول:
به نیت موندن دیماریا یکی بکش(sm120)بارسایی ها به خاطر رفتنش تو کونشون عروسیه(sm120)نقل قول: