ببین چقدر اسیرم من
چونان بکش که پس از مردن هزار بار بمیرم من
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین چقدر اسیرم من
چونان بکش که پس از مردن هزار بار بمیرم من
(sm100)
سرنگ ها همگان قرمز
و رنگ ها همگان قرمز
سماع مولویان همگان قرمز
جهان کران به کران قرمز
که نبشی از رژ گلگونت
هنوز بر لب این جام است
ببین چقدر اسیرم من
چونان بکش که پس از مردن
هزار بار بمیرم من
ورید پاک امیرم من که در تدارک حمام است(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن این چی میگه؟
یعنی پاسورم تو مسابقات بود؟(sm54)(sm2)
صفا (sm59)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر به یر دهنم دود ایت
و نخ به نخ دهنم دود است
غمت غلیظ ترین کام است
پس مارو چرا نفرستادن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو مسابقاتشون(sm120)
ایرانم باید میزبانی رو بگیره..ورزش های زورخانه ای و استپ هوایی و هفت سنگ و بیخ دیواری رو بزاره تو لیست بازیا(sm2)
(sm50)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بویی از اومدن آلبوم نمیاد
سر کاریم(sm74)
فردا صد در صد میاد آلبوم ! مثلا میخوان سوپرایز داشته باشه
چرا هیچ خبری نیس.. نکنه برا همین پستارو پاک کرد کامنتارو بست(sm2)
چه حکمتیست در این آلبوم ؟(sm54)
افشاری دیروز استوری گذاشت که یکشنبه صد در صد آلبوم میاد
چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیک های همیشگی محسن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
این از تیک به رده دم آلبومی هیچوقت اینکارو نمیکرد(sm98)نقل قول:
کلا دوره پریودی داره(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
فردا پخش میشه ،
منبع موثق ،
شخصا دیدم آلبوم رو از فاصله ی نزدیک ...
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب برسون آلبوم رو نخست وزیر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستی بقاپی از دستش خونقل قول:
داداچ قربون دستت..میتونی بفهمی چند تا ترکه...نقل قول:
واکنش هواداران پرسپولیس به بازگشت طارمی؛ به پرسپولیس فکر هم نکن!
پرسپولیس در جریان بازی های لیگ قهرمانان آسیا به قطر سفر کرد و طارمی در اردوی سرخ ها حاضر شد. در این دیدار طارمی با برانکو آشتی کرد و شایعه بازگشت مهدی به پرسپولیس در نیم فصل دوباره به گوش رسید.
حال هواداران پرسپولیس که طارمی را دلیل محرومیت تیم شان از دو پنجره نقل و انتقالاتی می دانند از او خواسته اند تا در قطر بماند و فکر بازگشت به پرسپولیس را نداشته باشد.
عجب رویی داره این آب دماغ...
مصاحبه فرشاد حسامی با مجله همشهری جوان
منتقد: شما بجای صحبت درباره غدير بگوچرا پراید ۴۵میلیون تومن شده
مطهری: تو یک احمق نادانی
آخوند همراه مطهری: عکس اینو به من بدید. میکنمت توی گونی .
(sm30)(sm30) رید به نائب رییس مجلس
شعر " ای ماه مهر " رو بزارم حال کنید ؟ (sm59)
به علی مطهری میگوید ۵۰۰کیلومتر راه آمدی درباره غدیر و امامت صحبت کنی؟ به جای امامت در مورد پراید ۴۵میلیونی سخنرانی کن. مطهری در پاسخ میگوید: خیلی نادانی، خیلی احمقی. یک نفر آن وسط میگوید زندگی ما دینه. آخوند حاضر در صحنه میپرد و میگوید: عکس اینو بدید به من به بکنمش تو گونی.
یک مشت خطبه خوانده شوند و
یک مشت نطفه بسته شوند و
هی ماشه ها چکانده شوند و
سربازها به شکل جنین ها
در خاکریزهای درونِ
زن های باردار بمیرند
(sm54)
نسخه ی معمولی 8 تاست
یک پگ شیشه ای هم داره با امضا و متن ترانه ها و دو تا ریمیکس ...
ای ماه مهر! زهر هلاهل!باز آ که زنگ های ثلاثهروزی هزاربار بمیرند
تا کودکان به وقت دبستاناز ترس امتحان نهاییبا نمره ی چهار بمیرند
ای ماه مهر! ماه بداخلاق!با ایده های محکم و خلّاقما را بزن به خط کشی از چوبما را بزن به ترکه ی مرطوبتا در درون کودک دیروزمردان بی شمار بمیرند
در این کلاس های رفوزهلای کتاب های عجوزهما چیستیم بر درِ کوزه؟
سقّای عِلم! دست بجنبانتا گوش های تشنه به دستِچَک های آبدار بمیرند
حمّالِ کوهِ پرسش و پاسخدر جزوه های باطله بودندحمّال تست های گران واعقاب گیجِ قافله بودند
حق داشتند آن همه قاطرزیر فشار بار بمیرند
از رنج های دود شوندهتا خرتناق کام گرفتند
با دود از کتانی چینییک عمر انتقام گرفتند
تا حدِّ مرگ، نشئه ی نشئهماندند تا خمار بمیرند
یک مشت خطبه خوانده شوند ویک مشت نطفه بسته شوند وهی ماشه ها چکانده شوند وسربازها به شکل جنین هادر خاکریزهای درونِزن های باردار بمیرند
مادر! مدادْقرمز من کو؟کو لقمه های نان و پنیرم؟
آخر چطور بیست بگیرم؟وقتی که دست های فقیرمفردای درس آن همه بایددر جستجوی کار بمیرند
روزی هزاربار بگو آبروزی هزار بار بگو نان
مادر! مرا ببر به دبستانتا روی شاخه های جوانمگنجشکهای توی دهانمروزی هزاربار بمیرند
دل بادبادکی ست حصیریآهی که می وزد دل ما راتا اوج می بَرد به اسیری
با هر نخِ بریده شهیدی ستدل های رفته را بگذاریددر اوج افتخار بمیرند
ای گریه قبضه های تفنگت!وقتش رسیده است که دیگرزندانیان زبر و زرنگتدر موسم تعلُّم و تعلیمبا آخرین گلوله ی تقویمدر لحظه ی فرار بمیرند
البته اینجا اومده آلبوم در تیراژ زیاد ...