(sm50)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم چیپ خورد هم لایی رئیس رئیسم میکرد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوت پشت 18 هم خورد (sm2)
درسته انریکه عالی کار کرده ولی
بیشتر نتیجه هایی که تیم داره میگیره از روی خلاقیت های فردی بوده تا برنامه انریکو(sm25)
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرفه قبلش بیادی قد قد کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 3 تا گل بخوری اونم لایی و چیپ و پشت هیجده (sm2)
دنی عالی بود (sm59)اونقد خوب بود یه لحظه حس کردم میاد این تاپیک نظرات احسان رو میخونه و بهش بر خورده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال بواتنگ رو کی تو اون صحنه با تیر زد که افتاد ؟
(sm59)
جرارد پیکه:
فکر میکنم بازی فوق العاده ای انجام دادیم. بایرن شوتی در چهار چوب نداشت. تنها چیز بد این است که ما در نیمه اول گلزنی نکردیم
برای برد به مونیخ میرویم. اگر آنجا یک گل بزنیم، آنها به پنج گل نیاز خواهند داشت. برای برد میرویم
موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم راستش قبولش نداشتم ولی الان اعتقاد پیدا کردم چون به بارسا اضافه کرده واقعا
همین که ایده داره من خوشم میاد...
چرا کرسی شر میگی (sm2) چطور دو سه ساله خلاقیت فردی نداشتیم،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی مسی و پیکه رو به اوج برگردوند؟
کی اون تیم آشفته فصل قبل رو به تیم فعلی تبدیل کرد؟
خلاقیت فردی باعث شده بهترین خط دفاع و حمله اروپا رو داشته باشیم؟
امین یادته بعد جام جهانی با حسین میگفتین مسی تموم شده ؟ (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
منتظر مصاحبه بعد بازیشم (sm2)
خبرنگار ازش بپرسه رئیس کیه ببینم چی جواب میده (sm2)
با انصاف راجع به مسی نظر ندادم حسینم همین طور قطعا ولی بسه دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم جای حرفی باقی گذاشته باشه ! امشب که هر کاری دلش خواست کرد (sm50)
ولی خودمونیما
پپ ریده به بایرن (sm120)
البته روبن و ریبری نصف تیمشونن
دلم براش سوخت (sm50)
فصل قبل مهاجم ۶ دانگ نداشتیم و دفاع و ژاوی هم خیلی افت کرده بود ! سوارز و راکیتیج اومدند دو تا دروازه بان خوب هم گرفتیمنقل قول:
حالا اینا به کنار
انریکو نتونسته شخصیت خودشو خوب تو تیم جا بندازه
بعد قضیه نیمار جرات نکرده اونو تعویض کنه
و ...
چرا کرسی شعر میبافی آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 تا از بهترین مهاجمای جهان رو تو یه تیم هماهنگ کرده بطوری که همه با هم رفیقن
رئالو نیگا . بیل یکی از بهترین بازیکنای جزیره بود ببین به چه روزی افتاده
امشب دفاع همون دفاع پارسال بود ولی ببین چه بازی ای کردن
تا پارسال اصلا برنامه ای برا ضد حمله نداشتیم اما امسال یکی از خطرناک ترین تیما تو ضد حمله هستیم
اینا تغییرات رو کی ایجاد کرده ؟ عمه نویر ؟(sm2)
انریکه یکم ترسو ه دلیلشم اون بالا گفتم که بعد قضیه نیمار جرات نکرده تعویضش کنه (sm173)نقل قول:
حالا کاری با اون تغییرات ندارم
فصل قبل مسی هی مصدوم میشد انگیزه تیم هم اومده بود بایین
الان ببن الوز چطور چند بازیه که فوق العاده کار کرده حتی بهتر از نیمار ! واسه تمدید قرار دادش و نشان دادن خودش واسه باشگاه !
مگه یادت رفته اوایل فصل قبل بارسای مارتینو چقدر خوب بازی میکرد !ولی بین راه کلا رید !
ما که رفتیم آسیا (sm2)
آسیا = فینال یو سی ال (sm120)
دو سه تا عکس که خودم دوست داشتم (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان
ما که رفتیم آسیا
کیون لق رئالیا
(sm120)
منظور از آسیا ، فینال یو سی ال می باشد که در اینجا برای جفت شدن قافیه به کار رفته است (sm120)
نقل قول:
نقل قول:
دنی انصافاً دیشب خوب بود ولی حملات بایرن 90 درصدش از سمت دنی بود ، دیشب زیاد جا نموند ! طفلک مثه اسب میرفت و میومد (sm120)نقل قول:
یه صحنه بود میخواست لایی بندازه ، تونل تنگ بود ، هر طور بود با لگد انداخت (sm2)
گل اولم شانسی اومد جلو و توپو داد به مسی (sm120)
با اینکه دیشب خوب بود ولی بازم میگه باید بره (sm2)
باور کن ما همه داریم به این نتیجه میرسیم دنی اینجا یوزر داره (sm2)رو حرفای تو داره به اوج بر میگرده (sm59)
از آقا احسان بابت انتقاداتش نسبت به دنی ممنونیم (sm10)
یعنی انتقاد تا این حد سازنده ندیده بودیم (sm59)
دنی رو عشقه (sm128)
مسی (sm127) آنتونلا
یوز دنی داریما (sm120) فک کنم خودش باشه (sm2)نقل قول:
کجاشو دیدی حالا (sm120) کاری میکنم که هر بازی 20 کیلومتر دوندگی داشته باشه (sm2) کاری میکنم که یهو ظاهر باشه جلو توپ دیگه ضد حمله نخوریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahab_21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ben Hayward نویسنده ی سایت گل :
Bayern are brilliant, their coach remains the world's finest and their tactical plan frustrated Barca for much of the match, but in the end, Messi was just too goodبه قول دوستان آمار خودش همه چی رو نشون داده.
Pep Guardiola was right - no system can stop Messi
درررررررررررررررررررررررر رووووووووود بر بارسای کبیر این بایرن مغرور رو له کردن نویر که اصا هیچی بوآتنگ هنوزم نمیدونه چطور شد خخخخخخخخخ کم مونده تا فتح برلین
لایی راکیتیج به شواینی (sm59)
شخصیت !
مانوئل نویر؟ او واقعا فوق العاده بود و پیش از گل اول شانس های گلزنی ما را مهار کرد.
دریبل بواتنگ؟ در آن لحظه فکر کردم که تمرکز او روی پای اصلی من ( پای چپ ) است و برای همین توپ را به راست بردم
(sm50)
برچم بالاست(sm48) مقایسه مسی با سایر بازیکن ها گناه کبیرست(sm50)
دروازه بان والنسيا به بازي با رئال مادريد مي رسد (sm59)
10 جمله برتر در مورد مسی :
لوییس انریکه : " با وجود مسی ، همه چیز آسان تر است "
جرارد پیکه : " گواردیولا درست میگفت ، مسی توقف ناپذیر بود "
ایوان راکیتیچ : " خدا را شکر که مسی را در تیممان داریم "
نیمار : " من اینجا هستم تا از مسی یاد بگیرم "
برنات : " مسی را باید ربود ، این غیر ممکن است که در طول 90 دقیقه او را کنترل کرد "
کلایورت : " مسی حقیقتا از سیاره ی دیگری است . حتی اگر شما طرفدار تیم دیگری باشید باید این را بپذیرید "
رونالدینیو : " پیروزی عالی امروز بارسا ، شما هم دیدید ؟ "
رافا مارکز : " بازی جذاب به تمام معنی ، آیا کسی در شماره یک بودن او شکی دارد ؟ "
گری لینکر : " هنوز کسی دلیل می خواهد ؟ او مسیح موعود است "
مارک مارکز ( قهرمان موتور سواری ) : " این مرد باور نکردنی است ! هیچ واژه ای برای توصیف او نیست "
در بازی دیشب جوردی آلبا بار دیگر آمار بیشترین تعداد پاس را با 60 پاس از آن خود کرد و پس از او دنی آلوز با 51 پاس بهترین بازیکن در این زمینه بود. دقت پاس هر دو 80% ثبت شده است و نقشی کلیدی را هم در حمله و هم در دفاع ایفا کردند.
در لیگ قهرمانان امسال لئو مسی هرکاری که دلش خواسته انجام داده . احداث تونل ، و .. ،
آمار لیگ قهرمانان تا پایان مسابقات نیمه نهایی :
بیشترین گل : لئو مسی
بیشترین پاس گل : لئو مسی
بیشترین پاس کلیدی : لئو مسی
بیشترین دریبل : لئو مسی
بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان : لئو مسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپی از ف ب:
به افتخار دنی ...دنی آلوز دیشب فوق العاده بازی کرد و یه بار دیگه نشون داد با اختلاف نسبت به بقیه بهترین دفاع راست دنیاس.آلوز در مقابل بایرن بارها مقابل حمله های بایرن ایستاد و اجازه نداد بازیکن مستقیمش یعنی خوآن برنات حتی یک بار هم ازش عبور کنه.روی گل اول آلوز نقش به سزایی داشت و با توپ ربایی عالی از برنات توپ رو به مسی رسوند و گل اول برای بارسا بدست اومد.
ازت ممنونیم دنی عزیز
ازت ممنونیم که انقدر خوبی
احسان عاشقتههههههههههه(sm2)
احسان امیدواره که فصل آینده هم با ما بمونی(sm2)