چقد امروز خلوته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد امروز خلوته (sm2)
چقدر شلوغیم ما(sm2)
میخواستم بگم کار دارم (sm2) فقط صبح دو تا پرونده اومد (sm2) اوضاع کساده (sm2)
از اون دوتا پرونده به عنوان بالشت استفاده کن بگیر بخواب(sm2)
نه بابا آوردن دو تا امضا زدم (sm2) رئیسی گفتنا(sm2)
حیف شد .. بالشتو از دست دادی(sm2)
اهنگ چرا نمیاد(sm178)
من که نگران نیستم چون نمیتونم گوش کنم (sm120)
منم نگران نیستم اما الافم الان(sm2)
توی تلگرام محسن اومده آهنگ
ساعت 10 گفتن ولی هنوز اپ نکردن بچه های اینجا
میگم کُری چه میکنه راه میره چپ و راست سه میزنه (sm120)دیدی پارسال گفتم این بازیکن آینده درخشانی داره (sm120) 6 ماه زیر نظر داشتمش(sm2) منو باید ببرن استعداد یابی nba (sm2)
ببرن NBA که بازیکن 27 ساله کشف کنی؟(sm2)
فرقی نداره کشف من بود (sm2)
تورو اگه ببرن NBA، بازیکنایی مثل رضا عنایتی و پورغاز رو تحویل تیم ملی میدی.. بازیکنایی با کیفیت اما تو سن 28 سالگی(sm2)
بنده به عنوان خدمت گزار در خدمت جامعه nba خواهم بود (sm2)
- (sm50)
هر کسی هم نفسم شد دست اخر قفسم شد ......................... ...................... ............................... ................ رسیده ام به نا کجا خسته از این حال و هوا
دیگه بازیچه نمیشم....[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو منو جا گذاشتی رفتی............[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)(sm120)
التماس دعا دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا کن حرف نزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهم من از تو چه بوده غیر ازار....(sm50)
عکس لو رفته از @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو غربتی که سرده تمام روزو شبهاش............(sm81)
این هادی که رفته ترکیه عملیات تروریستی انجام بده.. گرفتن زدنش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)
یاران ملنگش خوبه.. از همه رنگش خوبه(sm2)
- (sm81)
توی یه سنت........یه یادگاری
همیشه هستی.....عزیز دنیام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm174)
منم قلندر همیشه صوفی
صدای تو تنها ردامه(sm50)
(sm19)نقل قول:
در چه حالی؟
حال من حال بی حالیستنقل قول:
حال درد دلهای پوشالیست(sm50)
این سایه سرنوشته که راهمون رو بسته.......
..............
- (sm50)
....................
همیشه تنها موندن همینه سرنوشتم
همون درد دل پوشالی از هیچی بهتره(sm120)نقل قول:
- (sm50)
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال میشم
انجمن متعلق به شماست