حیف که میخوام بخوابم وگرنه سوژه خوبی بود (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف که میخوام بخوابم وگرنه سوژه خوبی بود (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه پسر شیطون و حقه بازم!
از صب تا شب دنبال یه فن تازم!
من یه پسر شیطونو حقه بازم!
با همین کلکا بالاخره کار دلتو میسازم
(sm79)(sm135)(sm79)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
کوشی؟! باو بیا ببین سلیقم تو موسیقی به چه خفتی کشیده شده (sm2)
(sm2) تو چی میگی ديوث باکتری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوامل آلبوم زیر پست های همدیگه چه نوشابه ای واسه هم باز می کنن (sm59)
سه سبک توی یه آهنگ (sm132)
وینستون رید :81
رید پس کله ون خال(sm2)
فرشاد (sm50)
میگن نمایشگاه کتابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از صحیح یا غلط بودنش خبر ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]