تاکید در مورد خودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاکید در مورد خودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورله سمت چپ هم خوبه اما راست که میره افتضاح! کلا هر وقت تعویضی اومده موثر بود ولی هر وقت فیکس شروع کرده ریده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کسی هم گل میزنه....بونوچی که در تیم رم هیچ سابقه ای نداره(sm120)
اینکه تو انگلیس استعداد به اندازه برزیل و اسپانیا نیست مقصر فرگوسن و ونگر و مورنیو و.. نیستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبوغ مسی قابل انکار نیست ولی شما 2-3 سال خوبشُ به کل سال های بازیش تعمیم میدین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشبم که بازی پخش نمیشه(sm98)
وقتی میگم حرفات پر از تناقضه میگی نه (sm120)تو تا الان میگفتی من نمیگم گواردیولا مربی کوچیکیه من میگم زوده قضاوت کردن ولی الان میگی کوچیکه (sm120)نقل قول:
هر مربی ای اشتباه میکنه خود مورینیو یا فرگوسن یا حتی بیلسا جونت کم اشتباه نداشه اگه بخوای کارنامه های سیاه اوناهم هست (sm120)
تکلیف سری ا امسالم مشخص شد (sm120)نقل قول:
جام یوفا رُ با الگری میارن یا نه؟(sm120)
به این میگن اثبات استقرایی (sm120)نقل قول:
اقا من یه چیز رُ روشن کنم
بزرگ نبودن = کوچک بودن نیست (sm120)