عجب حلوای قندی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب حلوای قندی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برای یوزم خونده
سرلک هم تو آلبوم ناله میکنه جاش خالی نباشه (sm2)
هیچ کس به اتوبوس دخیل نمی بندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر خل باشه
من از براى مصلحت در حبس دنيا مانده ام
حبس از كجا من از كجا مال كه را دزديده ام
تو تراک "خودتی" سینا حجازی میگه خودتو زندونی کردی
چه شعری پیدا کرده محسن (sm2)
منم شماره حساب بدم اسم البوممو میزد به نامم ..
کیون ممر تو البوم نیست ؟ (sm29)
سرعت نت همراه چه میکنه دارم 1800 دانلود میکنم تاج تخت رو(sm2)
ندومبه دیگه اونو ..
(sm2)صوبی گوش دادم میخواستم بگم صدای این بچه چی میگه بعد یکی گفت سرلک تو پریشانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فک کنم وقتی می گه دوخول می کنم به کیون ممر منظورشه (sm29)
آلبوم رو گرفتم کیفیت آیتونز ریپ زدم سگ تو روحت صفاریان
خدایش کاش شاهمقصود رو یجور دیگه میخوند خیلی شعر خوبی هست اصلا ادم شعرو میخونه گریش میگیره
(sm155)دخول چیه اینا چیه تو امیر بی گزند یه چیزایی میگه به به نمیدونم شی شی هندزفری یاید بذارم ..
میلاد گرفتی آلبومو !?؟!
دیشب هم آهنگ داد بیرون که بگه منم هستم من زیر صدا هستم ناله میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دارم مثلا درس میخونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل گیتار آلبوم رو عادل روح نواز زده
احسان نی زن = ویلون و کمانچه
سینا سرلک = ناله
طراح گرافیک = هومن اکبریان
Okنقل قول:
خودتو چی فرض کردی ؟؟ جز اینکه یه ادم کله پوکی که فقط الان ادعای همه چیز دانیو خود شاخ پنداری بهت دست دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون جمله ای که قرمز کردم چند بار بخون بشین با خودت فکر کن ببین جایگاهت کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اینارو پیش خودت فک نکنی گوه گنده ای هستی (sm2)
تریاق خییییییییییلی خوبه(sm50)(sm178)
(sm2)گوه چیه که بخوام جوابشو بدمنقل قول:
کاش این شیش و هشتا نبودن (sm120)
باش پیش خودت فکر کن ترکوندی (sm2)نقل قول:
ممر سبک آهنگا رو بنویس (sm118)
میر انجمن آلبوم یزدانی رو wav برات نفرستادم ؟
به نظر شما بهتر نیست در ساعات اولیه انتشار از این بحث ها خودداری کنیم و فقط از موسیقی لذت ببریم؟ :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من = فاک پاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیله خب باو فهمیدیم از صفاریان بدت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک پاپ (sm2)
قندشکن شما هم چیزی رو باز نمیکنه؟
ک ر ی و ؟
ولی حالا کاری ندارم دل من جالب نیست
تنظیمی که صفاریان زده مثل این می مونه که داره با سیم ظرفشویی روی ابکش فلزی میکشه (sm2)
گفتم که نینف کیونی سرش تو دادن شلوغ بود نشد تو این آلبوم باهاش همکاری بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز آلبوم نامجو رو نگرفتم (sm54)
دیشب برنامه اش خیلی خوب بود هر چند من 8 تای آخر رو رسیدم دیدم بیا بنویسیم شد شماره 1
محمد حیدری از بین رفته کلا هیچی ازش نمونده
امیر بی گزند نشون میده هنوز بعد از این همه سال ، هیچ شاعری به پای شاعران قدیم نمیرسه.اصلا فوق العادس این شعرا..کاش شاه مقصود توی آلبوم نمیبود.اصلا در حد آلبوم نیست.یعنی به فاز آلبوم نمیخوره