اخه فقط همین شو تو خاطرم مونده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه فقط همین شو تو خاطرم مونده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ali Reza Ghorbani - Shab(sm54)
فقط به جرم این که زده به پلیس در رفته !!!(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دانم در سطر های بعدی این شعر
عاشق کسی می شوی،
می روم برای خودم قهوه بریزم،
راحت باش...(sm50)کامران رسول زاده
تو ارو ، شمشیرو که کرد تو سینه ش چرا دلشو بسته (sm77)(sm120)
تو آزادی با هرکسی میخواهی باشی
اگر آن هرکسی من باشم ...
(sm50) نه اتفاقا این یه مورِد از واجباته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتمش از این عالم، عالمی بود خوش تر؟
دست زد به زلف و گفت عالم پریشانی
(sm50)
بی وفا نگار من می کند به کار من
خنده های زیر لب ، عشوه های پنهانی
(sm50)
سینا و احسان با هم از مرز رد شدن یکی کنسرت نامجو اون یکی مدرن تاکینگ (sm50)
باید اعتراف کنم که روز آخری الی سینارو فرستاد واسه آلبوم ، تا دم غروب نیومد سینا بعد احسانو امیر فرستاد بره دنبال سینا ازون روز هر دو ربوده شدن (sm25)
(sm132)
مثل «داش آکل» که برق چشم یک دختر به بادش داده باشد
مثل یک «فرمان» که نارو خوردن از «قیصر» به بادش داده باشد ـ
ـ بغض دارم؛ بغض، چون مردی که بی رحمانه ترکش کرده باشی
بدتر از آن، مثل فرزندی که یک مادر به بادش داده باشد
بغض دارم؛ بغض از تصویر دنیایی که بی تو جای من نیست
بغض دارم؛ مثل یک «باور» که یک «یاور» به بادش داده باشد
مثل «دارا» یی که «اسکندر» شکارش کرده باشد درد دارد
پشت سالاری که دست غدر همسنگر به بادش داده باشد
حال من؟؟؟: حالِِ غرورِ شاعرِ فحلی که شاگردِ عزیزش
با سرآمد خواندنِ یک شاعرِ دیگر به بادش داده باشد
شانه ام هم وزنِ نامِ خانه ام ویران و رنج آجین و زخمی است
مثل یک کشور که ظلم حاکمی خودسر به بادش داده باشد
شرمگاه مرده برمی خیزد؛ امّا برنخواهد خاست هرگز
پشتِ گرمی که خیانت دیدن از همسر به بادش داده باشد
حسِّ مافوقِ به سربازان خیانت کرده حسّ دردناکی است
مثل ایمانی که کفرِ شخصِ پیغمبر به بادش داده باشد
بغض دارم؛ بغض، هم سنگِ «برادرخوانده» یِ خودخوانده ای که
نارفیقی، تحتِ نامِ نامیِ «خواهر» به بادش داده باشد
شکّ ندارم که تو برمی گردی؛ امّا بر نخواهد گشت دیگر
حرمتِ شعری که مدحِ یک ستم پرور به بادش داده باشد
شانه یعنی مار؟؟ ...یا نه! مار یعنی شانه؟؟... تعبیر دقیقش ؟؟؟
- شانه، یعنی هرچه یک هم گریه با خنجر به بادش داده باشد
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک سریال فرندزو میخوای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خود سریالو میخواستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار و کاسبی جطوره؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دیشو یعنی؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلش بیارم یکی پر کنه(sm172)
بهلهنقل قول:
نشد که :| (sm25) قرار شد رضا محصولات بی تربیتی چینی وارد کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بناهاى محكمى بوديم
بلدوزر ها خرابمان كردند
بعد از آن هر خرابه اى ما را
با خودش اشتباه ميگيرد
حسين صفا
پروفسور امیر تتلو عینِ تراکتور عمل میکنه و علاوه بر اینکه داره به سرعت به شماره
شیشِ ایران تبدیل میشه ، آلبومِ جدیدِشَم آمادَس با اینکه موزیک بیرون نمیده !! شما چیکارا کردین ؟؟!
:| (sm25)
یاد دکلمش افتادم چه خوب بود صدای صفا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزگار دلگیرم ای کاش رنج اخر داشت (sm1)
سرعت خوب بود واست ایمیل میکردمنقل قول:
(sm77)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
الکی مثلا من..... ؟؟! (sm120)نقل قول:
اهنگاشُ نشنیدی مگه؟؟ (sm50)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
انرژِی و پشت کار این بشر حرف نداره!نقل قول:
هر چیزیُُ فکر کنی تو زندگیش تجربه کرده
خیلی خوبه ادم بتونه همه علایق و دغدغه هایی که داره رُ دنبال کنه (sm25)
(sm30)نقل قول:
چرا کلا گفتم یه لحظه یاد دکلمش افتادم (sm120)نقل قول:
با اون صدای داریوشیش (sm120) حال میکنم کلا باهاش با شعراش با همین چندتا اهنگش
خدایی اره . اینکه ادم هم تواناییشو داشته باشه هم هیجان و شوقشو ... (sm25)نقل قول:
اما این دیگه سرویس کرده دهن ملتو (sm120) این منشور خالصه اخه مگه میزارن بازی کنه (sm70)
دکلمه بازم داره! چراغ همسایه و ابرشلوارپوشم که جلو سید میخونه خوبه! (sm50)نقل قول:
کلا خیلی حال میکنم با همه چیش...از جمله کاراکترای محبوب من (sm120)
سلام رسول چطوری ؟(sm120)
????(sm173)نقل قول: