کانال آلبوم جدید هم افتتاح شد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کانال آلبوم جدید هم افتتاح شد(sm120)
آرش محرابی(sm25) نمیدونم این یهو از کجا پیداش شد ک 2تا آلبوم کامل واسه شادمهر ترانه نوشته...اینجوری آلبوم کاملا یکنواخت میشه...کاش لااقل از 2تا ترانه سرا دیگه هم استفاده میکرد
این آهنگ احتمالا کار خودش باشه وگرنه از اون عتیقه ها چیزی برنمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من شرط میبندم سعید زمانیه چون اون خیلی خوب با افکت و صداهای محیطی(بارون و دریا و این چیزا) فضاسازی میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونشم بی دفاع یراحی.
بعدشم اینقدر به این سعید زمانی بنده خدا گیر ندید واقعا کیفیتش خوبه اینهمه ترک خوب تنظیم کرده بغیر از البوم یراحی.
مثلا ترک اخر لهراسبی یا ترک ماه عسل شعبانخانی.
ایراده کاره شادمهر جای دیگست
میلاد هاشمی گفته تنظیم اونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کرده.دروغ میگه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا واسه سن اونا آلبوم خیلیم خوبه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگ کامینگ میزنن یه 6 . 7 ماهی سرکار میشیم
با آلبوم فکر کنم یه چند سالی... البته شاید کنسل بشه
(sm88)
نه داداش آلبوم زمستون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش آلبوم زمستون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم البوم تصویر شادمهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا جدید به این اسمه
خیلی دوس دارم شادمهر یه کار از روزبه بمانی با آهنگ و تنظیم خودش بسازه! فکر میکنم چیز خفنی در بیاد...(sm132)
یکی با مسعود جهانی هم بده بد نمیشه
کانال تلگرام آلبوم زمان ریلیز البومو نوشته زمستان
البوم زمستون میاد خوشبختانه تو این یه مورد فرشباف خوش قوله
فقط جریان ت در البوم های اخیر چیه؟
تقدیر طرفدار تجربه کن تصویر
یعنی تو یه سال 2 تا البوم میده از شادمهر بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد فرزین هم البوماش با حرف ش شروع میشه
وقتی کمیت فدای کیفیت بشه دوتا آلبوم ک سهله 10تا آلبوم میشه تو ی سال داد... این آلبوم دیگه آخرین فرصت این گروهها مضخرفه..اگه این آلبوم هم سطحش مثل تجربه کن باشه باید فرشباف و دار و دستش گورشونو گم کنند...البته فکر کنم تو این آلبوم شادمهر بیشتر روی آهنگا کار کرده باشه و دیگه شاهده آهنگی مثل غرور نباشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعید میدونم البوم امسال پخش شه فک کنم 4 یا 5 سال دیگه پخش کنهنقل قول:
حتی اگه با همین اسکولا کار کنه
این اکانت هم برای اهنگ های جدید باشه فکر کنم
یه البوم بده همه کارشو خودش بکنه چی میشه فقط ترانه هارو شریف پور بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرح قشنگی زدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کمال احترامی که نسبت به همهی شادمهری های عزیز دارم
باید خدممتون عرض کنم من فقط یاس و نامیدی رو در اینجا میبینم
دوستان عزیز این تصمیمیه که خود شادمهر گرفته
درسته همه ما دلمون برای تنظیم های فوق العاده شادمهر تنگ شده ولی قطعا شادمهر جان روی تک تک کارهای آلبوم جدید نظارت سخت گیرانه ای دارند.
مطمئن باشید آلبوم تصویر فصل جدیدی از فعالیت های شادمهر رو به نمایش میزاره.
شادمهری که هر ۴ یا ۵ سال آلبوم میداد و بین ترک های سینگل فاصله زیادی میوفتاد حالا با تیم جدید و با جدیت بیشتر برای شما هوادارای عزیز تموم تلاششو میکنه
پس بیاین با ندادن پالس های منفی این انگیزه رو از شادمهر نگیریم.
مطمئن باشید از تصمیم جدید شادمهر پشیمان نخواهید شد
شاد و شادمهری باشید
بالاخره یه نفر اینجا پیدا شد یه حرف مثبت و خوشبینانه بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)( sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
نمیدونم چرا برعکس تجربه کن حس خوبی نسبت به این آلبوم دارم و حسم اینه که نصف آلبوم با موزیک شادمهر همراه باشه.یکی از اشتباهات آلبوم قبلی اینکه دمو اکثر کارها رو شادمهر در اینستا قرار داد.امیدوارم هیچ دمویی رو در اینستا نذاره تا دوستان پیش داوری نکنن.امیدوارم شادمهر فصلی درخشان رو تو کارنامه هنریش رقم بزنه.و در اخر عجیبه که بهداد تو این البوم با شادمهر همکاری نمیکنه.
آلبوم "تصویر" که در سال گذشته با قطعه "اعتراف" و قبل از پخش آلبوم "تجربه کن" متولد شده بود امروز به مرحله ای رسیده که تمام قطعات از لحاظ ملودی و ترانه نهایی شدن و در مرحله تنظیم هستن،هنوز تعداد قطعات به طور قطعی مشخص نیست و بعد از تنظیم و انتخاب نهایی شما عزیزان رو بیشتر در جریان خواهیم گذاشت.تمام اطلاعات مربوط به این آلبوم و ویدئوهای اون رو از همین کانال و صفحه اینستاگرام به آدرس
Tasvirshadmehr
دنبال کنید.
با سپاس از همدلی و صبوری شما همیشگیها
لطفا عنوان عوض شه البوم تصویر زمستان امسال @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که فکر نمیکنم زمستون پخش شه
زمستون 4 سال بعد رو گفتن احتمالا
وقتی خودشون گفتند همه کارا نهایی شده و فقط تنظیم مونده چرا باید طولش بدند...همین زمستون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام دو ترک از البوم به صورت قطعی ( تصویر - اعتراف ) خواهد بود همانطور که شادمهر جان اعلام کردند.
نمیدوم یه حسی به من میگه تصویر یه چیز فوق العاده اس (sm118)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
اون آهنگه که ترانه اش از مونا برزوییه هم بذارن تو آلبوم عالی میشه(sm58)(کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه....)
امپیدوارم خودش آهنگسازی و تنظیم کنه (sm81)
ترانه سرا ک هیچی :|
آهنگساز ک هیچی :| ( ب جز اونایی ک خودش می سازه اونم شاید )
تنظیم هم هیچی :|
فقط می مونه صدای شادمهر واسه این آلبوم(sm127)
مرســــی ، اه :|(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178 )(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
منم همین حسو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان 3 یا 4 سال واسه تنظیم وقت بذارن که بگن ما هیلی کارمون درسته (sm74)نقل قول:
نقل قول:
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)