صابرجان اگه قابل مى دونى لينکارو بى زحمت برام بفرست(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابرجان اگه قابل مى دونى لينکارو بى زحمت برام بفرست(sm176)
امروز نزدیک بود بزنم کارمند بانک انصار از وسط نصف کنم (sm50)
هر که را من در زندگی اش ریدم از این پس بقایی خواهد رید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ، حیف ، حیف ،
فرصتی نیست ... (sm50)
آدما مریضن تو بودنت سلامت داره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فوتبال لعنتی یه خوبی داره که باعث میشه واسه یه لحظه همه غمات یادت بره.
سلام دوستان عزیز
کسی کتاب صوتي چنين گفت زرتشت اثر نيچه (گوينده: افشین یداللهی - مترجم: داریوش آشوری - آهنگساز: حمیدرضا یراقچیان) رو داره؟
اقا امروز رفتم دنبال البوم سر عشق استاد شجریان که چند جا رفتم پیدا نشد که نشد!(sm50)
ی سی دی فروشی خیلی قدیمی تو شهرداری بود که ی سالی هست جم شد هرالبوم نایاب و خفنی توش پیدا می شد کلا استاد سی دی هاش خیلی خیلی نایابه
ی جا دیگه هم هست که نرسیدم برم اونجا امیدوارم اونجا داشته باشه(sm50)
صدای جادویی دکتر محمد اصفهانی - شب آفتابی ... (sm50)
(تو تموم عمر کاری به این زیبایی گوش ندادم)
غلط نکنم من دارم این آلبوم رانقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان میثم!؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایواللله(sm176)
پسررررررررررررررررر چرا معطلی اپ کن که درب در این البومیم هممون(sm127)
ویرایش: بی ادبی نباشه البته لحن هیجانی داشتم (sm134)
چشم سالار ویو میزنم با امیر جان هماهنگ میکنم لینک را خصوصی بهت میفرستم با فول کاور خاطرت جمع.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاقم خیلی نا مرتب هستش عین سر و وضع خودم تمام دیسک های شجریان را دارم اون روز فقط تلاوت 1 را پیدا کردم 2 را یادم نمیاد کجا گذاشتم ولی این الان در دسترس هستش ساسان عزیز(sm10)
سالاری از خودته(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش زنده باشی(sm10)
خوب از استاد عزیز آرشیو داریا(sm127)
آره ساسان تمام دیسک های اورجینال شجریان را دارم الا دوتاش اونم این دو آلبوم بهار دلکش استاد و آلبوم خزان (sm25)
کلتکس زده ندارم (sm74)
تو عزیز ما هستی رفیق از صمیم قلب دوستت دارم و برای من نامبر وان هستی مرد (sm10)نقل قول:
اختیار داری (sm127)نقل قول:
تلاوت رو هم جهت خالی نبودن عریضه می گیرم از امیر با سر عشق که شما زحمت می کشی و می مونه بی تو بسر نمی شود که صابر ردیفش کرد
بزرگواری داداش (sm10)نقل قول:
بامرام و عشقی(sm176)
فکر کنم 46-7تایی باشه کل سی دی های استاد....اون دوتا هم که باید خیلی سخت گیربیادنقل قول:
چشم ساسان دوست داشتنی الان که اوضاع نتم شخمی هستش ویو الان زدم فردا میرم برا اسکن از کاورها تا قبل از ساعت 2 ظهر اوکیش میکنم با آپشن کاملش(sm127)نقل قول:
استاد امیر هر جوری شده اوکیش میکنه بی برو برگرد (sm2)نقل قول:
اصلا عجله نکن بزار هرموقع وقت کردی و فرصت شد مهم اینه که البومو پیدا کردیم(sm128)نقل قول:
برمنکرش لعنتنقل قول:
من هم لامصب دنبال آلبوم یکی هست پاشایی میگردم فقط به خاطر تراک 6 این آلبوم تراک بخدا.
واقعا عجیبه از این خواننده جدیدا یکی همچین کار قویی بیرون بده لامصب پیدا نمیشه ولی هر جور شده میرم مرکزش تو انبارهاش شاید پیدا بشه.(sm50)
این موزیک فقط با عرق سگی وینستون میچسبه(sm50)
شما میثم جان برو خیابون عنقلاب خ 12فروردینه اگه اشتباه نکنم نمایندگی ایران گام هس هرچی بخوای از موسیقی داخلی پیدا می کنی ادمای خیلی خوش برخورد و محترمی هم هستننقل قول:
منو آسمون صدا کن ... (sm50)
هر جوری شده پیدات میکنم شک نکن (sm120)
یاری اندر کس نمی بینم ،
یاران را چه شد ... (sm172)
رفقا ی امار بدید ببینم چند گیگ آرشیو موسیقی دارید
خودم بیش از 450گیگ(sm50)
207 گیگ
البته من کلا آرشیو آهنگام 128 تشریف داره
عدد قابل توجهی هست!!! یعنی 320 اصن نداری!؟
خارجی هام (31 گیگ) و آلبوم های استاد رضا یزدانی و محسن چاوشی با کیفیت آیتونز ... ، آلبوم "در خیال" شجریان پدر رو با کیفیت ویو ، آلبوم شب های پاییزی استاد شهرام ناظری رو فلک ، بقیه از دم 128 حتی اونایی هم که 320 بودن رو به دلیل کمبود فضا تبدیل کردم به 128نقل قول:
300 گیگش خارجی یِ (sm50)
یااااااااااااااااااااا نقییییییییییییییییییییییی ییییی(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تاریخِ پایین صفحه رو به بین (sm120)
چیزی نیست ، فقط یه 50 هزارتایی کم دارم تا برسم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نه باش (sm162)
986 تولید کننده یِ موسیقی یِ با کلام و بی کلامِ ایرانی (sm128)
کارت درسته صابرررررررررررررر(sm176)
خدا می دونه بقیه ارشیوات چند ترا هس(sm25)