پس بشین سر جات به همون گلنارت راضی شو .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس بشین سر جات به همون گلنارت راضی شو .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین گزینه ای که واسه من رو میزه همین گلناره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین طور البته بنده از گلنار استفاده ای ندارم .. دستمال کاغذی اکتیو (sm2)(sm2)نقل قول:
ای خائن ! یه ج/قی متعصب هیچ وقت به گلنار خیانت نمی کنه (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر کادو گرفتین کلا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)در حد متعارفنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیفتی فیفتی کجا بود (sm2)جهیزیه با خانوم عروسی با اقانقل قول:
والا تعداد کارت 350 باشه یه چیزی تعداد مهمون 350 خیلی کمه(sm2)
من 800 تا مهمون داشتم نفری 25 تومن شد کلا 20 تومن اشتباه گفتم 22(sm50)
3 تومن هم ورودی تالار (sm50) سرجمع 23 تومن
منوی 4-5 غذا هم داشتن من منوی 2 غذا انتخاب کردم(sm70)
(sm2)عجب جمله ای ..نقل قول:
(sm2)هیچ وقت یه جقی رو تهدید نکنیدنقل قول:
(sm2)(sm30) دهنت آلاسکانقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]