(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان یساعته دارم فلش خالی می کنم اگه نشد تقصیر تو(sm2)
آخه وقتی اسم فلش نمیاد معلومه اشکال از فلشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه بوت نشه
پیمان احتمالا فلشت به فنا رفته (sm25)
برو دنبال یه فلش دیگه
یه دفه واسه منم همینطور شد (sm25)
اون قضیه دزدی دامین گذشت... این سری خود imdb دیوث اذیت کرد (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخاطر این گفتی پس ریدم دوباره (sm54)خب من مادربردم این حالیه اسم فلاشو نمیاره ولی اگه بوتش درست باشه از رو فلاش بوت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دیجی کالا بگیره خب
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزارید ببینم دی جی کالا می فرسته اگه بفرسته می گم بیاره فقط در مورد اپ کردن باس راهنمایی کنین
خب عزیزان من هر کی از دیجیکالا بگیره خیلی زود بهش برسه 24 ساعت بعده چرا به خودتون ظلم می کنید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]