به قول پنجعلی اومد اومد نیومد نیومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول پنجعلی اومد اومد نیومد نیومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارن یا نداری (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من یک اشتباهی کردم تو رشته تحصیلی خودم یک شرکت بود کار شبکه میکرد. نرفتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دنبال استاد دانشگاه شدن و پرستاری. هیچ کدام هم نشد. الان به خودم میگم چه اشتباهی کردم تو اون شرکت نموندم.
حالا طرف بهم گفته نیرو دارم ولی باید پیگیر باشم تا شاید مدیر شرکت منو خواست
یه چیزی دیدم توی تلگرام قلبم تند تند میزنه (sm50)
ندارن فقط VHSنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو که زنم بوده(sm2)نقل قول:
(sm74)
(sm77) خوب میرفتی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشیمونی الان دیگه سودی نداره، فدای سرت.
آره حتما پیگیر باش، خدا بزرگه.
چی دیدی (sm128)نقل قول: