چه فرکانسی داره آلبوم خیالی نیست شادمهر (sm120) 320 در حد فلک
نمایش نسخه قابل چاپ
چه فرکانسی داره آلبوم خیالی نیست شادمهر (sm120) 320 در حد فلک
بعد آهنگ جدیدش تو 2016 در حد 192 (sm54)
(sm120)هم اکنون رییس مجمع از پشت یک سیستم پرقدرت تر از همیشه رم ddr4 فرکانس 2133 پردازنده g44 اسکای لیک و مادربرد ایسوس با فناوری نوین 2016 با پشتیبانی کامل از ویندوز 10 با شما سخن میگوید
من دنیا اومدم تورو ببینم و برم ... (sm50)
دکلمه جدید آذر اومد چرا هیچکی هیچی نمیگه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفتت بشه (sm74) منم میخوام (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- دکتر برنارد هازلهاف يه چيزِ ديگه هم ميگه: اينکه زندگي هر کس مثل يه راه بی انتهاست بعضي هاشون صاف و آسفالت شده هستن و بعضي ديگه مثل مال من، پر از شکاف و پوست موز و ته سيگارن. راه تو هم احتمالا مثل راه منه البته با شکاف های کمتر. اميدوارم يه روزی راه ما به هم برسه و بتونيم با هم يه شير غليظ شيرين بخوريم.
mary & Max
یک شاهکار ماندگاره این فیلم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دکتر که گفتم آدرسشم ولیعصر بعد پارک ساعی خیابون 32
دکتر ابراهیمان بود ! درسته ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم خیلی لطف کردی (sm19)(sm10)
(sm120)تحقق یک رویا الان ممکنه قیمتا خیلی خوب شده فقط باس یکم به قوس باسن فشار بیاری (sm172)تازه مادربرد گرون شد و الا بازم ارزونتر در میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]