(sm2) سینجول کجایی ریز میبینمت کیون نشور
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) سینجول کجایی ریز میبینمت کیون نشور
(sm54)کابل فیک هارد اکسترنال گرفتم سرعتش از کابل اورجینال خودش بیشتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار این نتو گایـیدم یه فایل نمیشه آپ کرد ..
زدم صب بلند شدم دیدم نرفته ..
فوکی بعضی موقع ها اینجو میشه رو 100 گیر میکنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اگه تونستی باهاش یه گیم اجرا کنی بد بیا بوگو ..
حجت اشرفزاده :
موضوع داغ برای برخی رسانهها و وبسایتها کدورتی است میان من و محسن چاوشی عزیز که در همان زمان برطرف شد و تبدیل شد به چیزی که دیگران به آن دامن زدند. از سوال یک مجری در برنامه «ساعت بیست و پنج» آغاز شد و بعدها بی آن که من درجریان باشم در فضای مجازی با عناوین مختلف و داستانپردازیهای عجیب شدت گرفت.
از این فرصت استفاده میکنم و برای پایان دادن به این داستان که بسیاری بیهوده به آن دامن زدند، اعلام میکنم بنده علاقمند به موسیقی محسن چاوشی هستم. اختلافی وجود ندارد و تمامی ادعاهای دیگر را رد مینمایم و در مقابل پخش شایعات و اکاذیب، قانونی اقدام خواهیم کرد.
کیروش سالی 10 تومن میگیره فوکیدش ..
مرسی همشهری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]