حسین وثوق با اختلا نازک نارنجی ترین کاربر باران(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین وثوق با اختلا نازک نارنجی ترین کاربر باران(sm120)
یادآوری نکن که یهو کنترلمو از دست میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان (sm2)حداقل مواظب باش نقلاتو کنترل کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خواستم الان همینُ بگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست بده مگه کمتر از ریدن تو کله ذکایی هست(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه نخور، سیب بخور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه طرح دارم میخوام بفروشم به اتحادیه فوتبال انگلیس....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه قهرمان هر سال لیگ برتر و همین طور سقوط کننده ها و سهمیه گیرنده ها با جمع امتیاز همه رده های هر تیم مشخص بشه
مثلا اگر من سیتی 100 امتیاز بگیره و قهرمان بشه اون 40 امتیاز جوانان و نوجوانان و نونهالانش هم جمع کنن مثلا من سیتی با کسب 220 امتیاز سوم بشه(sm120)
میتونن ضریب هم در نظر بگیرن برای هر رده(sm120)
مگه قهر کرد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه حرف رکیک میزنم، خونواده رد میشه زشته (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الگری با زلاتان هم نتونست گه زیادی بخوره(sm120)