الی شعرارو نمیزاری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی شعرارو نمیزاری؟
بده بذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#من_خوابیدم (sm155)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت پنج فکر کنم . (sm25)
دیدی آخرش از هولِ حلیم افتادم توی دیگ ! (sm81)
امیر بی گزند (sm50)
چون زیر بار دوستی جون کنده بودی
از مهره های گردنت شرمنده بودی ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولله من تا نسخه ی آیتونز یا سی دی بی بی " صفر شخصی " نیاد آلبوم رو گوش نمیدم !
فرض کن من تا دی روز یه یه چیزی رو نمی دونستم .
اما ام روز که می دونم دوست ندازم همون رفتار دی روز رو تکرار کنم .
شاه مقصود و آخرین اتوبوس ملودی هاش شبیه همن(sm120)
آخرین اتوبوس:بهترین ترک آلبوم به نظر من(sm1)
پریشونی رو گوش میدم با یه سیگار روی لبم (sm50)
امیر یزدانی رو اگه ویو نداری بگو تا شب برسونم بهت
فوق العاده بود (sm50)
مروح کن دل و جان را...
مجو مجو (sm50)
کیست این ریتمو در حلقی شعر کرده
عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav . . . (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آپلودبوی ک..یری بازی درنمیاورد الان تموم بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میکشی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم نامجو رو شنیدی؟بهترین ترکش یا ترکی که اوج بگیره کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اونو بگوشیم.
کنت 8نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
chavoshi omad bfrestid b emeilam
شماره حسابتم بگو برا گلریزون کنیم اینجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه برار ! من آلبوم رو گوش نه دادم ! و نمی دم !!!
تا نسخه ی آیتونز یا سی دی بی بی برسه !
فکر کنم آلبوم رو کامل گوش بدی بهتره ! چون هم شون نا شنیده شاه کارن !!! (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اگه می بینی سرعتت مثله من شیریِ و همش وسط آپلود قطع میشه با برنامه ی " وین رار " فایل رو چند قسمت کن ! (sm51)
این جوری راحت تر آپلود میشه ! (sm118)
نه دیگه حل شد مشکلنقل قول:
rastesho bekhay moshkel mali ham daram vase hamin nemitonam beram uniنقل قول:
age betoni pool jam koni khob mishe
بهروز تو چنگیز خیلی چیزارو نشون داد دیگه کسی حرف بزنه نشانه ی عقدس فقط من خودم امید نداشتم ولی عالیه
شب ساعت 1 به بعد بیا بچه ها اهل دل تشریف دارن فقط سر قیمت پکیج کاملت باهاشون راه بیا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بهتر از ملودی کار کرده (تنظیم سرتر از از ملودیه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
لامصب آخرین اتوبوسو تریاق پشت هم اوردوزه (sm54)
شرمساری از یه شاخه میاد(sm81)
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود(sm50)
شرمساری عالیه(sm50)
دانلود آلبوم بسیار زیبا و بسیار ستودنی از محسن چاوشی .
گیتار الکتریک تریاق (sm77)
the grimsby brothers
عالی بود فوق العاده خنده دار
2-6 باعث میشن نشه با پارو مقایسه کرد