مهم اینه که فول آلبوم استاد رضا یزدانی رو داشته باشید ، در غیر این صورت کلا پاک کنید آرشیوتون رو ...
نمایش نسخه قابل چاپ
مهم اینه که فول آلبوم استاد رضا یزدانی رو داشته باشید ، در غیر این صورت کلا پاک کنید آرشیوتون رو ...
اتفاقا داره ی گوشه خاک می خورره (sm50)
لیست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر از همه ی بچه هایی که آلبوم دادن و آپ کردن (sm10)
صابر جان چکار داری میکنی؟ دق مرگمون میکنی؟ آرشیو من که پر آثار کلاسیک غربیه. دیگه جایی برام نمونده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
WAV (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان ب قول نامجو جان عددد بده!!!!1
Andrea Terrinoni
Hans Zimmer
... (sm74)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا رسول جان !
آرشیو داشتن که اهمیتی نه داره !
به قولِ شاعر : اگه قرار بود کسی از زنده گیش چیزی به فهمه شاید فقط یک آلبوم و یک آهنگ برای تمامِ بشریت کافی بود !
نابودم کردی با این دوتا اسطوره ...
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال ی لیست خارجی خوب بودم
آرشیو رو زنونه ، مردونه کردم مبادا ستونِ دینِ مبینِ اِسمال کج بشه (sm2)
احسنت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به ترتیب حروف الفبا کردمشون تو هم اونایی که با a شروع میشن رفتن تو پوشه ی a و بقیه هم به همین ترتیب رفتم تو پوشه ی خودشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بگو چی میخوای. مثل جزیره سرگردانی شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m4a دارم شون .
دنبالِ flac می گردم . (sm51)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پاپ خونا این قدر تعداد شون زیاده که دیدم اصلا به عقل جور در نمیاد ابی کنارِ مجید خراطها باشه (sm2)
گفتمِ ارشادی ها رو از یاغی ها جدا کنم (sm118)
این باید خیلی خوب باشه آلبوم قبلیاشون هم که با هم کار کردن عالی بود ، آهنگسازی آرش کامور برخلاف آهنگسازی اکثر آهنگسازای موسیقی سنتی از فضای مرده ی این سبک دوره
رسول ، صابر ،
اینو ندارید ؟
من که نه دارم . (sm74)
عجیبه آلبومِ به این خوبی هیچ جا نیست (sm54)
چه طرحِ جلدِ عجیبی (sm29)
هر چی گشتم پیدا نکردم ، آلبوم رگ خواب شجریان پسر رو هم اینجا نیاوردن به اونی که ازش آلبومارو میخرم گفتم واسه من بیاره اونم کلا یکی آورد واسه من فقط ، اصلا گیرنمیاد اینجا آلبومای سنتینقل قول:
من والا البومای خفن دهه70-80-90 تو سبک راک یا الترناتیو..گروهای مستقل .....من حقیقت خیلی خارجی گوش نمی دم اما می دونم سلیقه صابر خوبه می رم اون خواننده ها رو می یابم از الان بر اساس لیستش مث تام ویتس که برام ناشناخته بود و الان شنیدنی دقیقا همونی که دنبالش بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اثار کلاسیک هم که زحمت می کشی عالیه(sm10)
نقل قول:
تاره اراک با تهران فاصله اش کمه (sm77)
کرمون که هیچ هیچ هیچ (sm81)
این کمپانی یِ ماهور خیلی دیوثه ! ولی حرفه ای کار می کنه (sm50)
از یه طرف حق دارن نیارن چون مشتری زیادی نداره و شرکتاشون هم مرجوعی ندارن اکثرانقل قول:
تادلت بخواد اینجا شجریان پسر پیدا می شه!!!
کلا البومای استاد بزرگ اینجا کمیاب شده عجیبه!!!
نقل قول:
آره این که 100 در 100 .
توی مملکتی که برای پفک نمکی و کاندوم تبلیغ هست ولی برای خریدِ سی دی نیست دیگه توقعی از 70 میلیون هم تختِ ما هم نیست !
طرف می گفت دوتا کارتن از آلبوم حامد همایون آورده که تو یک هفته فروش رفته ... خودتون تا آخرش رو بخونید ...
ولی دمش گرم از فرشید اعرابی داشت خریدم ازش ... (sm128)
کشوری که ستاره می شن ، با 2 تا . . . (sm3)
حسرتِ آلبومِ دگر دیسِ فرشاد رمضانی به دل مون موند (sm172)
آن روزها 320 شو دارم. اگه بخوای فردا تقدیم میکنم.نقل قول:
آفتاب می شود (sm118)
خیلی ، خیلی ، خیلی لطف میکنی اگه این کار رو انجام بدی ... (sm176)نقل قول:
و این رو هم اضافه کنم که احسان ذبیحی فر هم سطح استاد حسین پرنیا کار میکنه تو آهنگسازی ...
منو ساسی و سهند و امیر و میثم و هادی هم می خوایم (sm59)
می خواستم فخر الدینِ عراقی به خونم (sm81)
تایپک زدم آهنگای سنتی رو معرفی کردم ، استقبال نشد ... (sm172)
این بود زندگی ... (sm25)
چشم. آپلودش میکنم.(sm10)نقل قول: