(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در منطق حسین همین بس که همه ی جهان گفتن بابا سوارز گاز گرفته میگفت نه (sm2)اخر مجبور شدیم دندونای سوارز رو نشون بدیم (sm2)حالا خوبه نگفت برید دی ان ای بگیرید مشخص بشه (sm2)
البته منم مطمئن نبودم تا دیدم (sm120)نقل قول:
وثوق در مورد شایعه اومدن هازارد، تو هم به همون چیزی فکر می کنی که من فکر می کنم؟ (sm120)
نزدیک به دو هفتس با من قهره(sm98)نقل قول:
یه مربی بزرگ توی جام کنفدراسیون ها اشتباهش میفهمه و تکرارش نمیکنه(sm120)نقل قول:
در مورد عمو دل که مطمئنم مربی بزرگی نیست ولی پپ زمان نیاز داره تا مشخص بشه(sm120)
همون طور که امین گفت بزرگ نبودن به معنی کوچک بودن نیست(sm120)
در این مورد بهتره هیچ فکری نکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هازارد که نمیاد مطمئن باشین
از بین رویس و استرلینگ یکی میاد فصل بعد(sm98)
در منطق من همین بس که وقتی مطمئن شدم اومدم گفتم حق با آقا میلاده(sm120)نقل قول: